. .. .. .. .. .. .
. .

HLIVOVY PAPRIKAS***** - RECEPT 22717

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

HUBY

ID 130989 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


HLIVOVY PAPRIKAS*****


[ recept č. 22717 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Hliva,olej,soľ, červená paprika,čerstvá paprika-žltá,zelená,červená,čierne korenie,cibuľa

POSTUP PRÍPRAVY

Hlivu umyjeme, nakrájame na prúžky a orestujeme na oleji.Pridáme červenú papriku,osolíme,podlejeme vodou a dusíme skoro do jedlá.Pridáme na pásiky nakrájanú papriku-všetky tri farby-a ešte chvíľu podusíme,ak je treba,frcneme vody.Okoreníme,môžeme aj trošku cesnáčiku,zľahka poprášime múkou
a necháme 2-3 minútky povrieť.
Podávame s makaronmi alebo motýlikmi.
DOBRU CHUT

MAL by sa volať perkelt,lebo je bez smotany,ale kedže je s paprikami,tak jePAPRIKAS
<< K narodeninám | HLIVOVY PAPRIKAS***** | Ostrokyslá čínska polievka na môj spôsob >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (25.3.2015, 16:37)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Jana R. (jenny56) ID 50161 (7.2.2010, 19:44)
Tento paprikáš je výborný, ja milujem aj perkelt - nedávam farebné papriky, dusím iba na cibuľke a červenej mletej paprike s troškou kmínu, pridám do toho zátrepku z kyslej smotany s troškou hl. múky na zahustenie. Super s haluškami, alebo cestovinou. (jidlo) (Y) :-) (Y) :-) (Y)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (11.2.2010, 20:16)
(Y) (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (upravené 8.2.2010, 15:32)
Toto nám robia v robote a je to strašne dobré, dávajú k tom cestovinu, ale ja mám radšej chlebík. Keď zbadám hlivu, kúpim a vyskúšam. (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (11.2.2010, 20:15)
stojí to za vyskúšanie (L)
ODPOVEDAŤ
Lenka L. (Rea666) ID 132298 (27.1.2010, 22:08)
Tak toto je zasah do cierneho... Uz pocuvam doma dost dlho o tom ako by som ho mohla urobit ale ja som ho este nejedla a recept som tiez nenasla... Takze velmi pekne dakujem a hned ako natrafim v obchode na hlivy kuchtim...
(clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (27.1.2010, 22:14)
tak nech sa podarí (clamp) (clamp) (hello) (K)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu