končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
HUBY |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) ZAPRAVANE HRIBY_KURIATKA_podľa NASHO DEDKA*****[ recept č. 23031 zo dňa 3.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Tvrdé hríby-najlepšie dubáčiky,trocha oleja,štipka červenej papriky,mleté čierne korenie,šľahačková smotana,polohrúba múka,soľ,bobkový list,ocot,štipka cukru POSTUP PRÍPRAVY Hríby opláchneme pod tečúcou vodou,nôžky oddelíme a pokrájame na plátky.Na rozpálenom oleji ich oprážime a pridáme pokrájané hlavičky a ozaj len štipôčku papriky.Najlepšie je použiť teflonovú panvicu,aby neprihoreli.Hríbiky dusíme 15 minút,ak je treba,podlejeme kúštik vodou.Dáme bobkový list ,osolíme a okoreníme.V smotane rozmiešame za lyžicu múky a cez sitko vlejeme do hríbov.Necháme zovrieť a ochutíme octom-nie veľa- a zjemníme cukrom. Podávame s novými celými zemiačikmi. DOBRU CHUT |
Eva A. (Eviana) ID 114156 (3.2.2010, 15:42) | |
Tak toto vyzerá byť veľká fajnotka...milujem hríbiky na všetky spôsoby, pár krát som sa riadne sklamala aj v akože úžasných reštauráciách, kde hríby "zabili" silným korením, alebo cesnakom... ale tento recept je jednoduchý, nechá rozvinúť hríbovú chuť... hneď by som si dala, dedko musí byť veľký fajnšmeker | |
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (3.2.2010, 18:31) | ||
bol | ||
ODPOVEDAŤ |