
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
STRUKOVINY |
![]() Zapekaná fazuľa z konzervy s klobáskouPOTREBNÉ PRÍSADY na 2-3 porcie: 2 veľké cibule, vegeta, 2-3 rôzne klobásky (ja používam špekáčky, domácu klobásku, parkovú ale tiež spišské párky, 1 konzerva fazúľ (tie v paradajkovej omáčke), asi 1,5 dcl akéhokoľvek piva, 1 polievková lyžiča kečupu a 1 polievková lyžica kremžskej horčice pekáč - alobal príloha - pečivo a pivo POSTUP PRÍPRAVY Pekáč vymastíme (masť, olej) a poukladáme: Na tenké kolieska nakrájané 2 veľké cibule, ktoré posypeme vegetou. Na to poukladáme na tenké kolieska nakrájané 2-3 klobásky (ja dávam čo mám napr. špekáčky, domácu klobásku, parkovú alebo spišské párky), na to vyliať 1 konzervu fazúľ (bez tej omáčky) a to všetko zalejeme pivovou zmesou (asi 1,5 dcl akéhokoľvek piva /mám vyskúšané že veľa piva tam nie je dobre dávať/ a do piva dať kečup a tiež kremžskú horčicu) Pečieme prikryté alobalom vo vyhriatej rúre asi 200 stupňov 40-45 minút. Ja tak po 45 minútach alobal dávam dole a nechám už len pekne pripiecť. PS: foto doložím neskôr OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
STRUKOVINY |
![]() Šošovicový prívarokPOTREBNÉ PRÍSADY šošovica, 1 cesnak, 1 bobkový list, vegeta, čierne korenie, soľ, 1 zemiak, asi 0,5 dcl sladkého mlieka, trochu slaninky POSTUP PRÍPRAVY Predom namočenú šošovicu (asi 2 hodiny) dáme variť. Vody musí byť asi tak 2-3 cm nad šošovicu. K tomu pridáme nadrobno nakrájaný cesnak, bobkový list, trochu soli a vegety (veľa nesoliť, lebo tam pôjde ešte opražená slaninka a tá to poriadne dochutí). Necháme nech sa začne variť. Medzitým si očistíme zemiak a nadrobno ho nakrájame, prípadne nastrúhame na strúhadle a dáme k šošovici. Zemiak sa rozvarí a tým nám prívarok zahustí. Šošovicu necháme variť asi 30 minút. Po uvarení šošovice pridáme sladké mlieko, opäť necháme prevrieť a nakoniec pridáme opraženú slaninku. Ja dávam len samotné škvarky, lebo keď som dávala aj omastok, tak to potom veľmi zhustlo. Ako prílohu môžme podávať vajíčka, klobásku, párky... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov) KOMENTÁRE (18) posledné: 30.10.2014, 14:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |