Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
300 g suchej fazule, 2 bobkove listy, mlete cierne korenie, 40 g masti, 40 g hladkej muky, mlieko, 2 dl smotany, citronova stava, sol
POSTUP PRÍPRAVY
Fazulu namocime den vopred do studenej vody a na druhy den ju uvarime v tej istej vode, v ktorej bola namocena, spolu s bobkovym listom a mletym ciernym korenim domakka. Potom ju zahustime bledou zapraskou rozriedenou s mliekom a povarime 20 minut. Nakoniec zjemnime smotanou a ochutime citronovou stavou a solou. Podla chuti ho mozeme aj osladit.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (2) posledné: 28.9.2010, 12:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |