. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Stanislav B. (eso22) ID 135543
Oblasť: Poprad
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.1.2010
Naposledy: 31.5.2010 18:03
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

STRUKOVINY

Fazuľový prívarok



POTREBNÉ PRÍSADY

300 g suchej fazule, 2 bobkove listy, mlete cierne korenie, 40 g masti, 40 g hladkej muky, mlieko, 2 dl smotany, citronova stava, sol

POSTUP PRÍPRAVY

Fazulu namocime den vopred do studenej vody a na druhy den ju uvarime v tej istej vode, v ktorej bola namocena, spolu s bobkovym listom a mletym ciernym korenim domakka. Potom ju zahustime bledou zapraskou rozriedenou s mliekom a povarime 20 minut. Nakoniec zjemnime smotanou a ochutime citronovou stavou a solou. Podla chuti ho mozeme aj osladit.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 28.9.2010, 12:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Srdce na smotane



POTREBNÉ PRÍSADY

700 g bravčového srdca, maslo, soľ, mleté čierne korenie, 1 cibuľa, 2 mrkvy, 2 petržleny, 1 kocka masoxu, 1 lyžica vegety, 2 lyžice worcesterskej omáčky, 1 l mlieka, 250 ml sladkej smotany, hladká múka (maizena)

POSTUP PRÍPRAVY

Výrobný postup: Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na tenké plátky. V rajnici zohrejeme maslo, opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na malé kocky pokrájanú (alebo nastrúhanú) zeleninu, taktiez pokrajane srdce a premiešame. Podlejeme vodou, ochutíme soľou, korením, worcesterskou omáčkou a vegetou, pridáme v troche teplej vody rozpustený masox a dusíme do mäkka. Prilejeme mlieko a smotanu, v ktorej sme rozmiešali hladkú múku alebo maizenu, premiešame a necháme prevrieť. Podávame s cestovinami alebo s knedľou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu