
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
![]() ♥*¨*♥ Zmrzlina z Bananu ♥*¨*♥PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY dobre dozrete banany :-) POSTUP PRÍPRAVY Kocky, toto som nasla pred par dnami na nete a chcela som to vyskusat, pretoze som neverila, ze s bananu sa da spravit mrazena fajnota. A da :-), vraj koli tuku, ktory je v bananoch. Takze postup je fakt jednoduchy: - nakrajat banan na kruzka a po jednom naukladat na tanier, tacku - dat do mraznicky na 3 hodiny (ak dlhsie, tak potom sa strasne tazko davaju dole s taniera) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (27) posledné: 13.8.2010, 20:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
![]() ♥ Plneny Zapeceny Zemiak ♥POTREBNÉ PRÍSADY 2 velke zemiaky na pecenie, nastruhany tvrdy syr (ja som dala cedar), makky syr (alebo radsej kyslu smotanu, ktoru som nemala, takze som ich robila zo syrom), male vajicko, pertzlenovu vnat (nemusi byt), mladu cibulku, alebo pazitku (ja som namiesto pouzila trosicku cervenej cibule), POSTUP PRÍPRAVY Toto su super jednoduche plnene zemiaky :-) Recept mozete zmenit podla toho co mate radi, napr. mozete pridat ine koreniny, vnate, v pripade ze jete maso, trosku anglickej slaniny, pridat maslo (budu super jemnucke), iny syr, atd. Hotove zemiaky mozete jest same, alebo zo salatom, ci tzatziky (bielym jogurtom). - umyt a ususit zemiaky (kedze ja jem aj zemiakove supky, umyjem ich co najdokladnejsie) - dat piect na cca 1-1.30 hod. (zalezi na zemiakoch) - makke zemiaky prekrojit na poly, lyzicou vybrat vnutro Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 21.6.2010, 20:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
![]() ♥*¨*♥ Perfektna letna omeleta s feta syrom a matou ♥*¨*♥POTREBNÉ PRÍSADY 3 vajicka (+ cierne korenie), feta syr (grecky, aromaticky syr), ´broad beans´ - velke zelene bobiky (pozri dole linku na foto), cerstve matove listky POSTUP PRÍPRAVY Na foto je omeleta s hore uvedenych prisad, myslim ze je skor na dve porcie nez na jednu. Cim viac matovych listkov pridate, tym bude chutnejsia. Pouzivala som mrazene ´broad beans´, ale na zaciatku sezony mozete pouzivat aj cerstve (musia byt makke a mlade). - vid foto, pretoze neviem ako sa u nas volaju: http://www.google.co.uk/images?hl=en&q=broad+beans&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=rcsTTIyzNZSy0gSav6T1CQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CD0QsAQwAw Postup: - dajte broad beans do vriacej vody a varte na vysokom stupni, 2-3 minuty - zatial si zmiesajte vajicka s korenim, umyte a natrhajte matu a nakrajajte fetu na malicke kocky Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
![]() RYCHLY ZAPEKANY BAKLAZANPOTREBNÉ PRÍSADY stredne velky baklazan, mozzarella, cerstva bazalka (nemusi byt), 1 konzerva nakrajanych paradajok, trosku cukru, cierne korenie, citronova stava, olej (pouzivam zeleny), cesnak. POSTUP PRÍPRAVY Uplne uzasna lahka vecera, alebo obed. Pecenie aj s pripravou trva cca 15-20 minut max. - otvorit paradajkovu konzervu a dat ju do sucheho mensieho hrnca s troskou cukru, dat pomaly varit - aby sa zacala vyparovat tekutina z paradajok, obcas premiesat, aby sa stava nepripalila - pokym sa robi paradajkova stava umyt cely baklazan, dat prec baklazanovu stopku a nakrajat baklazan pozdlzne na cca 5mm hrube platky - zapnut ruru na najvyssi stupen Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 11.3.2011, 8:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
![]() RYCHLY A JEDNODUCHY DEZERTIK PRE CELIAKOV A TYCH CO NEMOZU MLIECKOPOTREBNÉ PRÍSADY kasu oriesky (surove, nesolene), jablkovy dzus (cerstvy, alebo z krabici), susene slivky (mozete aj ine ovocie, ale tieto su naj), trosku vody a po pripade trochu rumu POSTUP PRÍPRAVY Tento recept som raz videla v tv a od vtedy si ho robim pravidelne. Je to fakt chutny dezertik a hlavne zdravi. Orechovu omacku mozete pouzivat na zaliatie ovocia podla obluby, ale dole pisem original recept zo slivkami a rumom. Ja mam orechovu omacku rada hustejsiu, taku ako puding, ale mozete si ju robit aj redsiu a dat jej menej na ovocie - ja mam rada vela omacky ,-))) Cas pripravy: cca 8-10 minut. - uvarit slivky cca 5 minut v troske vody, s rumom, ak to robite len pre dospelakov, - pocas varenia sliviek, zomliet oriesky na jemny prasok (v mixery) a po zomleti pridat jablkovy dzus (od oka, podla toho aku chcete mat konzistenciu omacky), Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 25.6.2010, 21:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |