Eva K. (evekei) ID 31604 |
Oblasť: Žilina |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 6.1.2008 |
Naposledy: 23.4.2019 19:15 |
Aktualizácia: 5.5.2011 11:05 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
syr s bielou plesňou Camembert * nátierku bez príchute (v origináli je to Frischkäse, je to taká kyselkavá biela nátierka, môžte namiesto nej použiť napr. Bánoveckú nátierku, príp. nejakú inú) * pravé maslo * menšiu červenú cibuľku * jarnú cibuľku * 1 kávovú lyžičku mletej červenej sladkej papriky * 1/2 kávovej lyžičky drvenej rasce * mleté čierne korenie * soľ * v origináli sa pridáva aj trochu svetlého piva (to je verzia hlavne pre chlapov :)
POSTUP PRÍPRAVY
Táto nátierka je bavorská špecialita. Ja osobne ju zbožňujem. Najlepšie chutí podávaná s obrím praclíkom v biergartene pri Čínskej veži v Anglických záhradách v Mníchove. Ak máte naplánovaný v lete výlet do Mníchova, nezabudnite ju navštíviť. Síce je to tam predražené, ale za tú skvelú atmosféru navyše pri živej muzike to naozaj stojí!
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (24) posledné: 22.1.2010, 16:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |