končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
NÁTIERKY |
LOSOSOVA NATIERKAPOTREBNÉ PRÍSADY Recepty » Pomazánky17.2.2006Potrebujeme: 200 g lososa vo vlastnej šťave, 4 natvrdo uvarené vajcia, 5 lyžíc šľahačky, 200 g rastlinného nátierkového masla, pol čajovej lyžičky citrónovej šťavy, nadrobno nasekaný kôpor, soľ POSTUP PRÍPRAVY Lososová nátierka Ako na to: Do misky dáme chren, jablká, tatársku omáčku, lyžičku horčice, citrónovú šťavu, podľa chuti soľ a cukor. Všetko spolu dobre vymiešame na hladkú nátierku. Natierame na chlieb alebo na sendvič. Natreté chlebíky posypeme petržlenovou vňaťou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 9.1.2008, 9:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
ROKFORTOVá NáTIERKAPOTREBNÉ PRÍSADY Recepty » Pomazánky12.4.2007Potrebujeme: 150 g rokfortu (Nivy), 4 natvrdo uvarené žĺtky, 4 PL ochutenej smotany, 100 g rastlinného nátierkového masla, 1 PL kečupu, 1 nastrúhaná cibuľa, nadrobno nasekaná pažítka, soľ POSTUP PRÍPRAVY Rokfortová nátierka Ako na to: Pór očistíme, dôkladne umyjeme a nakrájame nadrobno. Dáme do misky, pridáme šunku, ktorú posekáme na malé kúsky, tatársku omáčku, olúpané a jemne nastrúhané jablká a syr. Všetko zľahka premiešame. Podľa potreby trochu prisolíme. Nátierku môžeme natierať na chlieb alebo opečené sendvičové plátky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |