končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
SLADKÉ JEDLÁ |
PALACINKY Z TVAROHOVEHO CESTAPOTREBNÉ PRÍSADY Recepty » Palacinky18.4.2007Potrebujeme: 3 vajcia, 6 dl mlieka, 100 g tvarohu, 100 g hladkej múky, 30 g práškového cukru, 40 g oleja, soľ, lekvár POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Mlieko, cukor, soľ a vajcia spolu rozmiešajte. Pridajte prelisovaný tvaroh, múku, všetko zmiešajte dohladka a nechajte odležať asi 30 min. Z cesta opečte palacinky, naplňte ich lekvárom, posypte práškovým cukrom a môžete ozdobiť šľahačkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
JEMNE PALACINKYPOTREBNÉ PRÍSADY Jemné Palacinky Recepty » Palacinky20.6.2007Potrebujeme: 3 dcl mlieka 2 dcl minerálnej vody 1 dcl oleja 3 vajcia hladkú múku podľa potreby na zahustenie ovocie POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Všetky suroviny zmiešame, múky pridávame podľa potreby, aby cesto nebolo moc husté, ale ani riedke. Pečieme na rozohriatej panvici bez oleja. Naplníme ovocím podľa vlastného výberu a chuti. Samozrejme, môžeme použiť namiesto ovocia tvaroh, prípadne nutelu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
ZEMIAKOVA POLIEVKA S HUBAMIPOTREBNÉ PRÍSADY Recepty » Ostatné polievky26.1.2007Potrebujeme: 300 g zemiakov, 200 g čerstvých húb, 1 cibuľa, 1 PL bravčovej masti, 2 PL hladkej múky, rasca, majoránka, petržlenovú vňať, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Zemiaková polievka s hubami Ako na to: Huby očistite a nakrájajte na plátky. Cibuľu nakrájanú nadrobno opražte na masti, pridajte huby a poduste. Poprášte múkou, pridajte mletú papriku, premiešajte, zalejte 1,2 l vody a varte asi 30 min. Pridajte soľ, rascu, korenie, zemiaky nakrájané na kocky a uvarte domäkka. Polievku dochuťte majoránkou a posekanou petržlenovou vňaťou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
LOSOSOVA NATIERKAPOTREBNÉ PRÍSADY Recepty » Pomazánky17.2.2006Potrebujeme: 200 g lososa vo vlastnej šťave, 4 natvrdo uvarené vajcia, 5 lyžíc šľahačky, 200 g rastlinného nátierkového masla, pol čajovej lyžičky citrónovej šťavy, nadrobno nasekaný kôpor, soľ POSTUP PRÍPRAVY Lososová nátierka Ako na to: Do misky dáme chren, jablká, tatársku omáčku, lyžičku horčice, citrónovú šťavu, podľa chuti soľ a cukor. Všetko spolu dobre vymiešame na hladkú nátierku. Natierame na chlieb alebo na sendvič. Natreté chlebíky posypeme petržlenovou vňaťou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 9.1.2008, 9:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
ROKFORTOVá NáTIERKAPOTREBNÉ PRÍSADY Recepty » Pomazánky12.4.2007Potrebujeme: 150 g rokfortu (Nivy), 4 natvrdo uvarené žĺtky, 4 PL ochutenej smotany, 100 g rastlinného nátierkového masla, 1 PL kečupu, 1 nastrúhaná cibuľa, nadrobno nasekaná pažítka, soľ POSTUP PRÍPRAVY Rokfortová nátierka Ako na to: Pór očistíme, dôkladne umyjeme a nakrájame nadrobno. Dáme do misky, pridáme šunku, ktorú posekáme na malé kúsky, tatársku omáčku, olúpané a jemne nastrúhané jablká a syr. Všetko zľahka premiešame. Podľa potreby trochu prisolíme. Nátierku môžeme natierať na chlieb alebo opečené sendvičové plátky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |