. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Miška B. (Miška27) ID 21322
.
mimibazar.sk/miska27
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.9.2007
Naposledy: 10.9.2019 21:08
Aktualizácia: 7.6.2019 23:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 161
RODINNÉ FOTOGRAFIE 22
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 5
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

SLADKÉ JEDLÁ

PALACINKY Z TVAROHOVEHO CESTA



POTREBNÉ PRÍSADY

Recepty » Palacinky18.4.2007Potrebujeme:
3 vajcia, 6 dl mlieka, 100 g tvarohu, 100 g hladkej múky, 30 g práškového cukru, 40 g oleja, soľ, lekvár

POSTUP PRÍPRAVY

Ako na to:
Mlieko, cukor, soľ a vajcia spolu rozmiešajte. Pridajte prelisovaný tvaroh, múku, všetko zmiešajte dohladka a nechajte odležať asi 30 min. Z cesta opečte palacinky, naplňte ich lekvárom, posypte práškovým cukrom a môžete ozdobiť šľahačkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

JEMNE PALACINKY



POTREBNÉ PRÍSADY

Jemné Palacinky
Recepty » Palacinky20.6.2007Potrebujeme:
3 dcl mlieka
2 dcl minerálnej vody
1 dcl oleja
3 vajcia
hladkú múku podľa potreby na zahustenie
ovocie

POSTUP PRÍPRAVY

Ako na to:
Všetky suroviny zmiešame, múky pridávame podľa potreby, aby cesto nebolo moc husté, ale ani riedke. Pečieme na rozohriatej panvici bez oleja.
Naplníme ovocím podľa vlastného výberu a chuti. Samozrejme, môžeme použiť namiesto ovocia tvaroh, prípadne nutelu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

ZEMIAKOVA POLIEVKA S HUBAMI



POTREBNÉ PRÍSADY

Recepty » Ostatné polievky26.1.2007Potrebujeme:
300 g zemiakov, 200 g čerstvých húb, 1 cibuľa, 1 PL bravčovej masti, 2 PL hladkej múky, rasca, majoránka, petržlenovú vňať, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaková polievka s hubami

Ako na to:
Huby očistite a nakrájajte na plátky. Cibuľu nakrájanú nadrobno opražte na masti, pridajte huby a poduste. Poprášte múkou, pridajte mletú papriku, premiešajte, zalejte 1,2 l vody a varte asi 30 min. Pridajte soľ, rascu, korenie, zemiaky nakrájané na kocky a uvarte domäkka. Polievku dochuťte majoránkou a posekanou petržlenovou vňaťou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

LOSOSOVA NATIERKA



POTREBNÉ PRÍSADY

Recepty » Pomazánky17.2.2006Potrebujeme:
200 g lososa vo vlastnej šťave, 4 natvrdo uvarené vajcia, 5 lyžíc šľahačky, 200 g rastlinného nátierkového masla, pol čajovej lyžičky citrónovej šťavy, nadrobno nasekaný kôpor, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Lososová nátierka
Ako na to:
Do misky dáme chren, jablká, tatársku omáčku, lyžičku horčice, citrónovú šťavu, podľa chuti soľ a cukor. Všetko spolu dobre vymiešame na hladkú nátierku. Natierame na chlieb alebo na sendvič. Natreté chlebíky posypeme petržlenovou vňaťou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 9.1.2008, 9:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

ROKFORTOVá NáTIERKA



POTREBNÉ PRÍSADY

Recepty » Pomazánky12.4.2007Potrebujeme:
150 g rokfortu (Nivy), 4 natvrdo uvarené žĺtky, 4 PL ochutenej smotany, 100 g rastlinného nátierkového masla, 1 PL kečupu, 1 nastrúhaná cibuľa, nadrobno nasekaná pažítka, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Rokfortová nátierka

Ako na to:
Pór očistíme, dôkladne umyjeme a nakrájame nadrobno. Dáme do misky, pridáme šunku, ktorú posekáme na malé kúsky, tatársku omáčku, olúpané a jemne nastrúhané jablká a syr. Všetko zľahka premiešame. Podľa potreby trochu prisolíme. Nátierku môžeme natierať na chlieb alebo opečené sendvičové plátky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu