. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > NÁTIERKY

Eva P. (hugino) ID 14163
.
mimibazar.sk/hugino
Oblasť: Poprad
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.4.2007
Naposledy: 20.3.2017 18:09
Aktualizácia: 15.9.2015 19:27
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 407
RODINNÉ FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 39
NÁVODY 1
PÍŠTE LEN CEZ MMB, MAILY SA MI TERAZ ČASTO STRÁCAJÚ. ĎAKUJEM
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

NÁTIERKY

Bryndzová nátierka s redkvičkami



POTREBNÉ PRÍSADY

1 bryndza, cca 100-125 g rastlinného masla, 4-5 redkvičiek, mletá červená paprika na dochutenie

POSTUP PRÍPRAVY

1. Zmiešame spolu bryndzu s maslom a 1-2 lyžičkami mletej papriky.
3. Redkvičky umyjeme a nastúhame na drobno. Pridáme k byrndzovo-maslovej zmesi a spolu dobre premiešame.
4. Podávame s čerstvým pečivom a prípadne ďalšou zeleninou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 10.11.2010, 22:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Slivková nutela s vanilkou



POTREBNÉ PRÍSADY

1,5 kg dobre dozretých sliviek, 250 g domáceho vanilkového cukru, 250 g trstinového cukru, 1 tobolka vanilky, 100-150 g 60% čokolády, 1 lyžička vanilkového extraktu

POSTUP PRÍPRAVY

1. Slivky vykôstkujeme, dáme ich do hrnca a rýchlo ich privedieme k varu. Varíme asi 15 minút do mäkka. Ak by slivky pustili veľa šťavy, časť z nej odlejeme.
2. Po vychladnutí slivky rozmixujeme tyčovým mixérom.
3. Do slivkovej hmoty vmiešame všetok cukor, kaviár z jednej vanilkovej tobolky, čokoládu a vanilkový extrakt.
4. Dobre spolu premiešame a necháme pri izbovej teplote stáť 24 hodín.
5. Potom hmotu zase dobre rozmixujeme. Slivkovou nutelou naplníme zaváraninové poháre a sterilizujeme vo vode asi 15 minút.
6. Dobrú chuť!

POZN.:

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (10) posledné: 15.10.2010, 11:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Smotanovo-syrovo-cesnaková nátierka



POTREBNÉ PRÍSADY

1 pochúťková smotana, 2-3 trojuholníčky natierateľného syra (Karička a pod.), 1-2 lyžice majolenky, 100 g nastrúhaného syra (Eidam), 2-3 strúčiky cesnaku (prelisované)

POSTUP PRÍPRAVY

1. Všetky prísady spolu zmiešame.
2. Ak sa nám zdá nátierka málo slaná, môžeme ju trochu posoliť, ale ja ju už nesolím.
3. Podávame s pečivom a zeleninou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 17.6.2010, 13:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu