
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
NÁTIERKY |
![]() Bryndzová nátierka s redkvičkamiPOTREBNÉ PRÍSADY 1 bryndza, cca 100-125 g rastlinného masla, 4-5 redkvičiek, mletá červená paprika na dochutenie POSTUP PRÍPRAVY 1. Zmiešame spolu bryndzu s maslom a 1-2 lyžičkami mletej papriky. 3. Redkvičky umyjeme a nastúhame na drobno. Pridáme k byrndzovo-maslovej zmesi a spolu dobre premiešame. 4. Podávame s čerstvým pečivom a prípadne ďalšou zeleninou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 10.11.2010, 22:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
![]() Slivková nutela s vanilkouPOTREBNÉ PRÍSADY 1,5 kg dobre dozretých sliviek, 250 g domáceho vanilkového cukru, 250 g trstinového cukru, 1 tobolka vanilky, 100-150 g 60% čokolády, 1 lyžička vanilkového extraktu POSTUP PRÍPRAVY 1. Slivky vykôstkujeme, dáme ich do hrnca a rýchlo ich privedieme k varu. Varíme asi 15 minút do mäkka. Ak by slivky pustili veľa šťavy, časť z nej odlejeme. 2. Po vychladnutí slivky rozmixujeme tyčovým mixérom. 3. Do slivkovej hmoty vmiešame všetok cukor, kaviár z jednej vanilkovej tobolky, čokoládu a vanilkový extrakt. 4. Dobre spolu premiešame a necháme pri izbovej teplote stáť 24 hodín. 5. Potom hmotu zase dobre rozmixujeme. Slivkovou nutelou naplníme zaváraninové poháre a sterilizujeme vo vode asi 15 minút. 6. Dobrú chuť! POZN.: Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (10) posledné: 15.10.2010, 11:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
![]() Smotanovo-syrovo-cesnaková nátierkaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 pochúťková smotana, 2-3 trojuholníčky natierateľného syra (Karička a pod.), 1-2 lyžice majolenky, 100 g nastrúhaného syra (Eidam), 2-3 strúčiky cesnaku (prelisované) POSTUP PRÍPRAVY 1. Všetky prísady spolu zmiešame. 2. Ak sa nám zdá nátierka málo slaná, môžeme ju trochu posoliť, ale ja ju už nesolím. 3. Podávame s pečivom a zeleninou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 17.6.2010, 13:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |