. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > NÁTIERKY

Eva A. (Eviana) ID 114156
.
Oblasť: Dunajská Streda
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.9.2009
Naposledy: 1.4.2018 9:30
Aktualizácia: 10.3.2012 22:13
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 25
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 83
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

NÁTIERKY

Výborná zeleninovo-tuniaková nátierka na hrianky



POTREBNÉ PRÍSADY

konzerva drveného tuniaka, 2 paradajky, 1 zelená paprika (nie hrubostenná), cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, cca 50-70 g masla, solčanka, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

...v obrázkovom postupe

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (17) posledné: 10.3.2012, 18:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Vajíčková nátierka so slaninkou a jogurtom



POTREBNÉ PRÍSADY

2-3 vajíčka, 150 g chudej slaninky (alt.šunka), 200 ml biely jogurt, 50 g zmäknutého masla, 1 šalotka (alebo menšia cibuľa vo veľkosti vlašského orecha), zelená časť póru, petržlenova vňať, soľ, 1 PL kečupu

POSTUP PRÍPRAVY

Vajíčka si uvaríme na tvrdo, po vychladnutí ich nakrájame na malé kúsky (alt. nastrúhame na strúhadle ako keď strúhame jablká). Šalotku nakrájame na malé kocky, jemne nasolíme - aby zmäkla. Slaninku nakrájame na malé kocky, vysypeme k vajíčkam. Pridáme zmäknuté maslo, biely jogurt, lyžicu kečupu a nakrájanú šalotku. Na jemno nakrájame zelenú časť póru a petržlenovú vňať a všetko spolu zmiešame do kompaktnej nátierky a môžeme konzumovať.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (21) posledné: 31.12.2010, 16:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Skvelá patizónová nátierka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16904 Pri tejto nátierke som sa nechala inšpirovať receptom Ivetky - Narcis, Prísady: patizón, tavený syr v črievku, maslo, cibuľa, cesnak, mladá cibuľka, petržlenová vnať, bazalka, solčanka, mletá sladká paprika, mleté korenie.

POSTUP PRÍPRAVY

Trošku som zaimprovizovala a dochutila ju podľa seba.
Ale postupovala som približne rovnako ako Ivetka - najprv som dala na maslo podusiť cibuľku, do toho som pridala na jemno nastrúhaný patizón, po chvíľke som pridala pretlačený cesnak a vytlačila do toho syr (majú teraz v Tescu lacnejší maxi Bambino :)
Pridala som bazalku - nemala som čerstvú, tak som v dlaniach rozmrvila sušenú. Dochutila som solčankou, mletým korením a aby to bolo trošku farebnejšie (nemala som doma červenú papriku), pridala som mletú sladkú papriku. Odstavila som z ohňa a dala masu vychladnúť. Nasekala som mladú cibuľku a petržlenovú vňať a vsypala do masy. Keď to už bolo také "letné" - vlažné - pridala som asi polievkovú lyžicu Ramy. Všetko spolu vymiešala do hladka a nátierka naozaj vynikajúca bola na svete
Ivetka... ešte raz veľké ďakujem, bez Teba by som sa asi neodvážila spraviť nátierku z patizónu, tou svojou vynikajúcou cukinovou si ma naštartovala.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (19) posledné: 29.8.2015, 10:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Nátierka zo zvyškov z grilovaného kurčaťa



POTREBNÉ PRÍSADY

zvyšok mäsa z grilovaného kurčaťa, maslo, mäkký syr, majonéza, horčica, cibuľa, cibuľka, kečup, solčanka, korenie, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Raz za čas si v práci robíme "KURČA PÁRTY". Vždy z nej zostanú nejaké nedojedené zvyšky mäska z kurčaťa - väčšinou prsia tak ako dnes, pretože o stehná sa vždy pobijeme ,o) Tak sa stalo dobrým zvykom, že na druhý deň máme kolektívne raňajky vo forme tejto nátierky, ktorá všetkým nesmierne chutí.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (36) posledné: 28.6.2016, 9:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu