končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
CHUŤOVKY |
Salámka v cestíčkuPOTREBNÉ PRÍSADY jemná saláma (veľkosťou a chuťou sa na to hodí Kuriatko saláma, majú ju v Bille, ale môžete použiť akúkoľvek salámu alebo šunku, len ju musíte mať v kuse, lebo treba mať hrušie plátky) + vajíčko + soľ + mleté čierne korenie + petržlenová vňať + mlieko + múka + kypriaci prášok + olej POSTUP PRÍPRAVY Úplne mňamky raňajkové jedlo, hoďte na to trochu kečupu alebo kyslej smotany a aj detičky si oblížu prsty. Príprava zaberie tak 5 minút a výsledok stojí za to. POSTUP: -salámku nakrájame na hrubšie plátky -v miske rozšľaháme vidličkou celé vajíčko, osolíme, okoreníme, vsypeme vňaťku, prášok do pečiva a mlieko -vmiešame múku, aby vzniklo husté, ale ešte tečúce cestíčko -rozpálime olej Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 5.3.2012, 20:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Plnené šampiňónyPOTREBNÉ PRÍSADY šampiňóny + niva + eidam + drvený losos + špenátové listy + pór + bazalka + sušený cesnak POSTUP PRÍPRAVY Toto je tiež jedno z našich obľúbených raňajkových jedál cez víkend, kedy máme na varenie viac času, prípadne ho robíme ako rýchle a chutné predjedlo pre naše návštevy. Výhoda je, že s obmenami surovín (čo vám chladnička či komora dá :)) máte stále niečo nové. Príprava je jednoduchá a hlavne mimoriadne rýchla - za 15 minút je to už aj vonku na tanieroch.\r\n\r\nPostup:\r\n\r\n- šampiňónom odtrhneme nožičky a vnútro veľmi opatrne (aby nám nepraskla hlavička) vydlabeme čajovou lyžičkou\r\n- vnútro šampiňónu, ktoré vydlabeme beď zahodíme, alebo si na niečo odložíme (ja dávam do polievky), alebo časť použijeme do plnky, t.j. dáme do misky\r\n- do misky nalámeme kúsočky nivy, nasekáme špenátove listy, vmiešame lososa aj s tou olejovou šťavičkou a nadrobučko pokrájanú bielu aj zelenú časť z pórku a posypeme bazalkou a sušeným cesnakom\r\n- naplníme tým napevno šampiňóny a posypeme vrch strúhaným eidamom\r\n- nesolíme! syry aj losos sú dostatočne slané\r\n- dáme na plech alebo do zapekacej misky (ja vystielam alobalom, lebo šampiňóny pri pečení pustia vodu, tak nech mi to neušpiní plech a nepripečie sa to zbytočne k nemu) a pečieme na 200 stupňoch 10 minút\r\n- podávame s bagetkou, hranolkami alebo inak upravenými zemiačkami, príp. my to jedávame aj len tak, bez prílohy ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Paradajkovo mozarellové bagetkyPOTREBNÉ PRÍSADY paradajky + bageta + francúzska alebo dijónska horčica + mozarella + oregáno + bazalka + soľ + biele korenie + olivový olej cesnak POSTUP PRÍPRAVY Toto sú veľmi rýchle a chutné nedeľné raňajky, ktoré ja zvyknem robiť aj ako rýchle predjedlo pre návštevy. Postup: - bagetu nakrájajte asi na 2 cm hrubé plátky - v miske si zarobte olivový olej, roztlačený cesnak, trochu horčice a zmesou potrite bagety - na to dajte plátok asi 1 cm hrubý paradajky a na to rovnako hrubý plátok mozarelly - posypte oreganom a bazalkou, posoľte a pokoreňte Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 12.2.2012, 23:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |