. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > ZAVÁRANINY

Renáta I. (Dobrota) ID 41578
.
mimibazar.sk/dobrota
Oblasť: Trenčín
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.4.2008
Naposledy: 26.4.2024 5:24 DNES
Aktualizácia: 26.4.2024 5:24 DNES
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 16|2
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 34
RODINNÉ FOTOGRAFIE 2
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 5
RECEPTY 15
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

ZAVÁRANINY

Sterilizovaná slepačia polievka



POTREBNÉ PRÍSADY

1 sliepka; mrkev; petržlen; celé korenie; soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

Sliepku rozdelíme na 25 dkg kúsky. Po troch-štyroch kusoch dáme do pohára (7 dcl), pridáme mrkev, petržlen, korenie, soľ, dolejeme vodou asi 3-4 cm od vrchu, dáme viečko s červenou gumičkou a sterilizujeme dve hodiny.
Pri použití pridáme 1 liter vody, trocha vegety a prevaríme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (9) posledné: 18.6.2010, 17:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Sterilizovaná zabíjačková kapusta



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg pliecka; cibuľa; rasca; soľ; červená mletá paprika; kapusta.

POSTUP PRÍPRAVY

Na cibuľke osmažíme mäso, pridáme rascu, soľ, papriku a trochu dusíme.
Pridáme kapustu, trocha vody a dusíme 15 minút.
Horúce dáme do fliaš, použijeme viečko s červenou gumičkou a sterilizujeme dve hodiny.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 9.8.2009, 19:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Fazuľová konzerva s párkom



POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg fazule; 1 kg paradajky; 1 kg papriky; 1 kg cibule; 1/2 kg párky; 1 deko; 2 dcl ocot; 2 1/2 dcl oleja; 20 dkg cukru; 2 PL sójová omáčka; feferóny podľa chuti.

POSTUP PRÍPRAVY

Fazuľu zvlášť uvaríme namäkko. Paradajky, papriky, cibuľu nakrájame a posypeme cukrom, preosiatym dekom, octom, olejom, sójovou omáčkou a všetko dusíme 20 minút. Potom pridáme uvarenú fazuľu a dusíme ešte 5-10 minút.
Sterilizujeme.
P.S.: Ak sa čudujete, kde sú párky :-)) tak nie sú napísané preto, lebo u nás sa to zvyklo zasterilizovať takto bez párkov a a tie sme si pridávali čerstvé uvarené do prihriatej konzervy. Ale kto chce, môže si ich pridať rovno do konzervy a zasterilizovať to tak. Párky sú však citlivé na teplo - všimnite si, aké sú napr. v konzerve "trenčiansky párok s fazuľou", také mazľavé, bez skusu.... Preto sme to robili radšej takto a bolo to vážne výborné :-))
No a pokiaľ ide o feferónky - tie sme nedávali, ale dospelí si jedlo "doštipľavili" podľa chuti rovno na tanieri

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (4) posledné: 18.8.2009, 7:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu