končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
ZAVÁRANINY |
Sterilizovaná slepačia polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 sliepka; mrkev; petržlen; celé korenie; soľ. POSTUP PRÍPRAVY Sliepku rozdelíme na 25 dkg kúsky. Po troch-štyroch kusoch dáme do pohára (7 dcl), pridáme mrkev, petržlen, korenie, soľ, dolejeme vodou asi 3-4 cm od vrchu, dáme viečko s červenou gumičkou a sterilizujeme dve hodiny. Pri použití pridáme 1 liter vody, trocha vegety a prevaríme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (9) posledné: 18.6.2010, 17:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Sterilizovaná zabíjačková kapustaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg pliecka; cibuľa; rasca; soľ; červená mletá paprika; kapusta. POSTUP PRÍPRAVY Na cibuľke osmažíme mäso, pridáme rascu, soľ, papriku a trochu dusíme. Pridáme kapustu, trocha vody a dusíme 15 minút. Horúce dáme do fliaš, použijeme viečko s červenou gumičkou a sterilizujeme dve hodiny. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 9.8.2009, 19:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Fazuľová konzerva s párkomPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg fazule; 1 kg paradajky; 1 kg papriky; 1 kg cibule; 1/2 kg párky; 1 deko; 2 dcl ocot; 2 1/2 dcl oleja; 20 dkg cukru; 2 PL sójová omáčka; feferóny podľa chuti. POSTUP PRÍPRAVY Fazuľu zvlášť uvaríme namäkko. Paradajky, papriky, cibuľu nakrájame a posypeme cukrom, preosiatym dekom, octom, olejom, sójovou omáčkou a všetko dusíme 20 minút. Potom pridáme uvarenú fazuľu a dusíme ešte 5-10 minút. Sterilizujeme. P.S.: Ak sa čudujete, kde sú párky :-)) tak nie sú napísané preto, lebo u nás sa to zvyklo zasterilizovať takto bez párkov a a tie sme si pridávali čerstvé uvarené do prihriatej konzervy. Ale kto chce, môže si ich pridať rovno do konzervy a zasterilizovať to tak. Párky sú však citlivé na teplo - všimnite si, aké sú napr. v konzerve "trenčiansky párok s fazuľou", také mazľavé, bez skusu.... Preto sme to robili radšej takto a bolo to vážne výborné :-)) No a pokiaľ ide o feferónky - tie sme nedávali, ale dospelí si jedlo "doštipľavili" podľa chuti rovno na tanieri ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 18.8.2009, 7:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |