končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
ZAVÁRANINY |
Zeleninová zmes na prípravu mäsaPOTREBNÉ PRÍSADY 200g mrkvy, 150g zeleru, 100g petržlenu POSTUP PRÍPRAVY Zeleninu ošúpeme, umyjeme, nakrájame na 1cm kocky. Nepredvárame. Nálev: na 1l vody 1 ČL soli. Zmes sterilizujeme 40-50 minút pri teplote 100C. Sterilizáciu opakujeme o 24 hodín. Sterilizujeme 30-40 minút pri 100C. Je to časovo troška náročnejšie, ale výsledok stojí za to. Na tejto zmesi robievam často hovädzie na smotane :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 9.11.2012, 18:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |