končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
CUKROVINKY |
Anglický maslový krém s bielou čokoládouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 250 ml šľahačky, 200 g bielej čokolády, 1 vanilkový cukor, 6 žĺtkov, 100 g práškového cukru, 300 g masla POSTUP PRÍPRAVY Šľahačku a vanilkový cukor zohrejeme, aby sa cukor rozpustil. Potom pridáme bielu čokoládu a miešame kým sa neroztopí. Žĺtky s cukrom vyšľaháme na hustý krém a keď je dostatočne spenený, pomaly prilievame zohriatu šľahačkovú hmotu. Celý krém ďalej šľaháme až do zhustnutia nad parou. Hotový krém prelisujeme cez sitko a necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme až kým nie je biele a spenené. Vychladnutý šľahačkový krém s čokoládou postupne pridávame k maslu počas šľahania. Krém aj maslo by mali mať rovnakú teplotu a treba ich primiešavať postupne, aby sa tak predišlo zrazeniu krému! Takýto varený krém má tú výhodu, že dlhšie vydrží. ukladám si jeden super krém, nenašla som tu rovnaký... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 26.9.2011, 9:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |