končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
CUKROVINKY |
MARIANA B. (12MAJKA21) ID 18382 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Anglický maslový krém s bielou čokoládou[ recept č. 42944 zo dňa 24.9.2011 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 250 ml šľahačky, 200 g bielej čokolády, 1 vanilkový cukor, 6 žĺtkov, 100 g práškového cukru, 300 g masla POSTUP PRÍPRAVY Šľahačku a vanilkový cukor zohrejeme, aby sa cukor rozpustil. Potom pridáme bielu čokoládu a miešame kým sa neroztopí. Žĺtky s cukrom vyšľaháme na hustý krém a keď je dostatočne spenený, pomaly prilievame zohriatu šľahačkovú hmotu. Celý krém ďalej šľaháme až do zhustnutia nad parou. Hotový krém prelisujeme cez sitko a necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme až kým nie je biele a spenené. Vychladnutý šľahačkový krém s čokoládou postupne pridávame k maslu počas šľahania. Krém aj maslo by mali mať rovnakú teplotu a treba ich primiešavať postupne, aby sa tak predišlo zrazeniu krému! Takýto varený krém má tú výhodu, že dlhšie vydrží. ukladám si jeden super krém, nenašla som tu rovnaký... |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (26.9.2011, 9:39) | |
super krémik | |
ODPOVEDAŤ |
Erika O. (retro) ID 14453, mimibazar.sk/erinao (25.9.2011, 17:03) | |
ODPOVEDAŤ |
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (25.9.2011, 16:12) | |
vyzerá to skvelo mám ale otázky: ak to dám do torty, vyjdú mi z toho tie 2-3 poschodia? ide o tuhý a veľmi sladký krém? aká iná plnka by sa k nemu hodila? | |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana C. (zuzannnna) ID 200604 (25.9.2011, 2:25) |
ODPOVEDAŤ |