Anita M. (kijjarka) ID 124533 |
|
Oblasť: Nové Zámky |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 22.11.2009 |
Naposledy: 26.8.2020 9:08 |
Aktualizácia: 22.7.2020 20:13 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Na cesto:4 vajcia,150 g múčkového cukru,1 balíček Vanilínového cukru,220 g polohrubej múky,1 balíčku Kypriaceho prášku do pečiva,1 PL kakaa,100 ml mlieka. Na náplň:750ml mlieka,3balíčky Pudingu kokosového,150g cukru krupica,125g zmäknutého masla,200ml kyslej smotany,50g strúhaného kokosu. Na ozdobenie:1balíček polevy tmavej,30g strúhaného kokosu
POSTUP PRÍPRAVY
Na prípravu cesta vyšľaháme vajcia s cukrom a vanilínovým cukrom elektrickým ručným šľahačom do peny.Postupne pridávame múku zmiešanú s kypriacim práškom a kakaom a mlieko.Plech vyložíme papierom na pečenie a rozotrieme na neho cesto.Vložíme do trúby a pečieme.Na prípravu náplne uvaríme z mlieka a kokosového pudingu hustý krém. Necháme vychladnúť. Do vychladnutého krému vmiešame zmäknuté maslo, cukor, kyslú smotanu a strúhaný kokos a elektrickým ručným šľahačom na najnižšom stupni vyšľaháme do hladkého krému.Vychladnutý korpus potrieme krémom.Na ozdobenie zahrejeme tortovú polevu tmavú podľa návodu na obale a múčnik na povrchu postriekame. Posypeme kokosom.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (1) posledné: 8.5.2013, 16:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |