. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CUKROVINKY

Brigita Křivová (Nikolasko) ID 12037
.
mimibazar.sk/bret
Oblasť: Štúrovo
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.2.2007
Naposledy: 3.5.2023 19:06
Aktualizácia: 25.11.2014 18:27
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 126
RODINNÉ FOTOGRAFIE 222
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 13
RECEPTY 5
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

CUKROVINKY

Bábovka tvarohová



POTREBNÉ PRÍSADY

5 vajec, 250 g práškového cukru, 250 g polohrubej múky, 250 g Hera, 250 g tvaroh hrudkovitý, 1 vanilkový cukor, 1/2 prášku do pečiva, 2 lyžice kakao

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtky vyšľaháme s cukrom a vanilkovým cukrom, pridáme Heru, tvaroh - stále v mixéri. Bielky vyšľaháme zvlášť a postupne pridávame do vyšľahanej masy z mixéra po lyžiciach múku zmiešanú s práškom do pečiva a striedavo bielka. Do vymastenej formy ukladáme kôpky cesta a do polovice primiešame kakao a striedavo ich ukladáme do formy. Piecť dáme do vyhriatej rúry na cca 50 min. pomaly.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Orechová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

10 vajíčok, 10 polievkových lyžíc kryštálového cukru, 22 dkg mletých orechov, 3 dkg strúhanky, 1 čajovú lyžicu čiernej zrnkovej kávy, cca 1 pásik varovej čokolády

POSTUP PRÍPRAVY

Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, postupne pridáme cukor, potom žĺtka. Chvíľu ešte spolu šľaháme. Postupne pridáme ostatné prísady a dáme piecť na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme pri teplote cca 200-250 stupňov, podľa potreby.

Po upečení tortu plníme kakaovým krémom.
Krém:

Potrebujeme: 3 celé vajíčka, 15 dkg práškového cukru, 2 polievkové lyžice kakaového prášku, 1 polievkovú lyžicu polohrubej múky. Troška vanilinového cukru.

Toto všetko za stáleho miešania varíme na miernom ohni. (Pozor, aby sa nám vajíčka nezrazili.)

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu