. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE

Martina S. (sofiamaria) ID 503
.
mimibazar.sk/sofiamaria
Bazárik v Čechách
Oblasť: Zvolen
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.7.2005
Naposledy: 21.3.2024 20:10
Aktualizácia: 25.11.2011 11:22
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 132
RODINNÉ FOTOGRAFIE 125
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 8
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

MÚČNIKY, POHÁRE

Moj zemiakovy chlebik



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg hl muky T 602 - nevysypte ju celu nehajte si na spodku v sacku na spracovanie na doske 1 cele cerstve drozdie 500 ml letnej vody 1 pol. lyzica soli 1/2 PL octu 1 PL mletu rascu Uvarene 2 vacsie zemiaky troska cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Do DP dat na spod letnu vodu ,drozdie a cukor potom pridat ocot, muku ,sol a rascu a navrch nastruhat na jemno zemiaky ako na syr. Cesto Vam vypracuje DP, ked ho mate dajte si na lopar muku zo sacku a vylejte cesto z DP a len vypracovat aby sa nelepilo na ruky ,cesto nie je huste je redsie. Do janskej hlbsej misky dajte papier na pecenie a cesto presunte do nej. Nehajte asi 40 min. kysnut a potom dat piect do vyhriate rury na 200 stupnov asi 25 min potom stiahnite na 180 piect zvysnych 35min. CHlebik vyberte z rury a nehajte ho na niecom vychladnut na nejakej mriezke aby zo spodku nezvlhol od teploty a po vrchu ho jemne potrite letnou vodou. Mozete ho prikryt utierkou
Dobru chut!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 15.1.2010, 13:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

JEŽKO


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto som robila podla Marta G. (Egreska) ID 53992 . potrebne prisady : 500g hl.muky,1/2 drozdia,250ml tepleho mlieka,3 PL cukor,sol,100 ml oleja , PLNKA: slivkovy lekvar na potretie 1 vajicko, 1 vanilkovy cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Do DP som si dala prisady a nehala program 13 kysnute cesto. Po vykysnuti som si na lopari cesto rozdelila na 3 rovnake casti a potom kazdu cast este na polovicu. Rozvalkala som si kruh a natrela slivkovym lekvarom.Toto som opakovala az kym mi neostal posledny vyvalkany kruh ten je vacsi ako ostatne zakryjeme nim vsetky kruhy a podhneme. Vytvarujeme si hlavicku a chrbatik nastrihujeme noznicami.Nehame este 20 min.podkysnut potom potrieme rozslahanym vajickom,posypeme vanilkovym cukrom a ozdobime cokoladovymi kruzkami (mozu byt aj hrozienka).Pecieme vo vyhriatej rure na 180 C 25 min.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 21.11.2009, 14:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Čokoládová zmrzlina



POTREBNÉ PRÍSADY

1 ks 33% šľahačková smotana 250ml, 1ks 100g varová čokoláda

POSTUP PRÍPRAVY

Smotanu vylejeme do vyššej nádoby,v ktorej ju zohreme.Pridáme nalámanú čokoládu a stále miešame kým sa čokoláda nerozpustí a zmes nezačne vrieť.Vypneme a neháme vychladnúť.Vychladnutú zmes dáme na 24 hod. do chladničky. Na druhý deň vyberieme zmes z chladničky a poriadne vyšľaháme el.šľahačom.Dáme do nádobky a šup do mrazničky na druhy deň máte skvelú zmrzlinu. Ak chcete väčšie množstvo vždy treba dať pomer 1:1. Prajem dobrú chuť !!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu