končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Švédska mandľová torta, lepšia ako z Ikei :-)POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 200g mletých mandlí, 220g mletého cukru, štipka soli, 8 bielkov Krém: 225g masla, 35g škrobu, 250g práškového cukru, 8žĺtkov, 100g mandľových lupienkov na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY Tortu je možné vložiť na pár hodín/dní do mraziaka, bude mäkšia. Keď nemáte veľký mraziak, stačí ju dať do chladničky na noc. PS: Krém je dosť sladší, preto po novom dávam do krému iba 200g ml. cukru, ale zato 45g škrobu. Mixovanie krému nepodcenujte, vždy mi to trvá min 25min :-) Prajem príjemné lahodenie OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 18.1.2014, 16:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |