končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Ferrero Rocher.POTREBNÉ PRÍSADY 2 ks. čokotatranky, 2 ks. 3D tatranky, 6 lyžíc čokoládového krému - Nutella (najlepší Tesco), 50 g nesolených arašídov. POSTUP PRÍPRAVY Tatranky rozdrobíme, k tomu pridáme 6 lyžíc mierne roztopeného čokoládového krému a 50 g najemno nasekaných nesolených arašídov. Zo zmesi vytvárame guličky, ktoré namáčame v rozpustenej čokoláde a nakoniec ich ešte obalíme v nasekaných arašídoch. Poukladáme do košíčkov a pokiaľ sa nám to podarí (a nevrhnú sa nám na nich), tak dáme do chladu stuhnúť. Dobrú chuuuuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 18.9.2014, 14:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
MAKOVY KOLACPOTREBNÉ PRÍSADY 3cele vajcia, 2 hrnceky krystaloveho cukru, 1hrncek mlieka, 1hrncek oleja, 1 hrncek celeho maku / mozme pridat aj orechy, hrozienka, kokos.. na co mame chut :)/, 2 hrnceky polohrubej muky, 1 prasok do peciva POSTUP PRÍPRAVY 3 cele vajcia s krystalovym cukrom vyslahame do peny, pridame mlieko, olej, mak /podla chuti/, polohrubu muku, prasok do peciva a dame na vymasteny a pomuceny plech :) po upeceni mozme potriet roztopenou cokoladou a MNAM ja som nestihla ani odfotit ten kolac... :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 18.1.2008, 20:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
BURIZONOVE GULOCKYPOTREBNÉ PRÍSADY 2 baliky burizonov, 20dg cukru, salko, male maslo POSTUP PRÍPRAVY 20dg curku roztopime na karamel do toho vlievame postupne salco a povarime trosku, dame mimo platnicu a pridame maslo. Horuce vyliat na burizony. Mokrymi rukami vytvarujeme gulky dobru chut :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 16.12.2012, 20:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Gastanove gulockyPOTREBNÉ PRÍSADY 2kocky gastanovych pyre, 150g piskot, 150g praskoveho cukru, osminka masla, rum 2 baliky vanilinoveho cukru poleva 100g cokolady, 1 lyzica oleja, cera papierove kosicky POSTUP PRÍPRAVY gatanove pyre vymiesame s maslom a s postruhanymi piskotami, potom pridame cukor aj vanilinovy a rum dame odlozit na minimalne na 2 hodiny potom si pripravime cokoladovu polevu z masy vytvorime gulicky, pokvapkame cokoladou a dame do papierovych kosickov vyjde tak cca 60kusov ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 27.12.2009, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
kokosove gulockyPOTREBNÉ PRÍSADY Salco, vrecusko kokosu POSTUP PRÍPRAVY zmiesame salco a cast kokosu. Na minimalne hodinu odlozime masu do chladnicku. A potom z tej masy vytvarujeme gulky, ktore v odlozenej casti kokosu obalime a polozime na papierove kosicky .. a hotovo. a krasne balenie je polovica uspechu :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 19.1.2007, 20:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
MAKKE MEDOVNIKYPOTREBNÉ PRÍSADY cesto: 400G hladkej muky, 170g praskoveho cukru, 50g masla, 2vajcia, 1 lyzica rumu-my sme tento krat zabudli, ale v pohodicke:O)-, 3lyzice medu, 1 lyzica sody bikarbony, 1 lyzica medovnikoveho korenia na ozdobenie: rozne ozdobne cukriky, lentilky......., rozne potravinarske farby, cukrova poleva praskovy cukor, bielka, mikrotenovy sacek POSTUP PRÍPRAVY Ak zapojite do pripravy aj deti, nezabudnite sa ozbrojit trezlivostou :O) a ze vzhlad nebude vyzerat podla vasich predstav :O) a po ukonceni pecenia a zdobenia budete musiet kuchyni upratovat este asi hodinu :O))) ale hlavne je, ze sa VELA NASMEJETE :o) Cesto vymiesame, nechame hodinu vychladnut, potom si zapneme ruru na 200C a vyvalkame cesto na pomucenej doske vykrajujeme- ja namiesto muky davam praskovy cukor.... medovniky potrieme rozslahanym vajickom a mozme ozdobit cukrikmi a upecieme vo vyhriatej rure na 200C 5-7minut CAS PRIPRAVY CCA 20 MINUT CAS CHLADENIA 1HODINA Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 6.12.2009, 15:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
TIRAMISUPOTREBNÉ PRÍSADY piškóty, um, pohár silnej čiernej kávy, 2 sladké smotany, 2 nátierkové maslá neochutené , 8 polievkových lyžíc kryštálového cukru, na posypanie kakaový prášok POSTUP PRÍPRAVY 1. vymiešame si do peny 2 ks nátierkové maslá neochutené s 2 ks šľahačkovými smotanami a 8 PL kryštálového cukru 2. na dno tortovej formy poukladáme piškóty 3. piškóty pooblievame silnou čiernou kávou a rumom 4. na piškóty dáme polovičku masy a uhladíme Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 4.5.2008, 10:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
PERNIKPOTREBNÉ PRÍSADY 3 pohare pol. muky, 2 pohare krystal. cukru, 2 pohare mlieka, 1 pohar oleja, 1/2 pernikoveho prasku do peciva, 2 cele vajcia, 1vanilinovy cukor, 2 lyzice kakaa, 2lyzice lekvaru alebo dzemu POSTUP PRÍPRAVY vyhriat ruru Vsetko do kopy zmiesat, vymastit a vysypat mukou plech a vyliat cesto na plech... po dopeceni potriet dzemom ;O) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
LIATY MEDOVNIKPOTREBNÉ PRÍSADY 7 PL oleja 250 ml mlieka 1 cele vajce 1PL medu 500g hladkej muky 1ks kypriaci prasok podla chuti oriesky, hrozienka, sus. ovocie POSTUP PRÍPRAVY Zapneme ruru na 170C vsetky prisady dame do misy, poslahame a dame na vymasteny a mukou vysypany plech. Pecieme asi 20minut na tejto teplote-170C- a potom znizime na 150C a pecieme este asi 15minut. -ak ste si nie isti ci je cesto uz upecene, pichnite do nho spajdlo, nemalo by sa na nu cesto lepit a tiez po okrajoch by sa mal kolac oddelovat od plechu A DOBRU CHUT :o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
SLOVAN KOCKAPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 6 vajec, 4dkg kakaa, 2 lyzice hrubej muky, trosku prasku do peciva PLNKA I.A 1/2litra mlieka, 10dkg hrubej muky, 1 vanilinovy cukor I.B 1 maslo, 15 dkg praskoveho cukru, trosku orechov II. 3/4L slahackovej smotany, 20dkg varovej cokolady, 1 stuzovac slahacky III. 3/4 slahackovej smotany, 1 vanilinovy cukor, 2 stuzovace slahacky POSTUP PRÍPRAVY Z I.A uvarit hustu kasu a vychladnute zmiesat s I.B II. a III. uvarit a za 24hodin uslahat je to sice nakladne aj na financie aj na cas ale SUPER ;o) MNAM ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 17.2.2008, 15:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |