. .. .. .. .. .. .
. .

LIATY MEDOVNIK - RECEPT 604

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 2828 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


LIATY MEDOVNIK


[ recept č. 604 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

7 PL oleja
250 ml mlieka
1 cele vajce
1PL medu
500g hladkej muky
1ks kypriaci prasok
podla chuti oriesky, hrozienka, sus. ovocie


POSTUP PRÍPRAVY

Zapneme ruru na 170C

vsetky prisady dame do misy, poslahame a dame na vymasteny a mukou vysypany plech.
Pecieme asi 20minut na tejto teplote-170C- a potom znizime na 150C a pecieme este asi 15minut.

-ak ste si nie isti ci je cesto uz upecene, pichnite do nho spajdlo, nemalo by sa na nu cesto lepit a tiez po okrajoch by sa mal kolac oddelovat od plechu

A DOBRU CHUT :o)
<< Marinádové mäsko pre svokričku | LIATY MEDOVNIK | PERNIK >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu