Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
120 g masla, 20 g práškového cukru, 2 žĺtky, soľ, 20 g droždia, 300 g polohrubej múky, 1 dcl mlieka, tuk na vymastenie plechu, 1 vajce na potretie. Orechová plnka: 200 g orechov, 200 g kryštálového cukru, 1 dcl mlieka, citrónová kôra.
POSTUP PRÍPRAVY
Tieto bratislavské rožky sú lahučké ako bavlnka a ich príprava je naozaj jednoduchá.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (3) posledné: 28.2.2011, 13:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |