končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
TORTY |
Torta pre babku k 90PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus, čokoládový a hruškový krém.......marcipán a poťahová hmota ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 29.8.2010, 13:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Minnie tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus pokvapkaný pomarančovou šťavou, čokoládový penový krém, potiahnuté marcipánom a následne poťahovou hmotou.......... POSTUP PRÍPRAVY Tak toto bola moja snaha pre našu slečnu :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 9.3.2010, 21:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Babkine Bratislavské RožkyPOTREBNÉ PRÍSADY 120 g masla, 20 g práškového cukru, 2 žĺtky, soľ, 20 g droždia, 300 g polohrubej múky, 1 dcl mlieka, tuk na vymastenie plechu, 1 vajce na potretie. Orechová plnka: 200 g orechov, 200 g kryštálového cukru, 1 dcl mlieka, citrónová kôra. POSTUP PRÍPRAVY Tieto bratislavské rožky sú lahučké ako bavlnka a ich príprava je naozaj jednoduchá. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 28.2.2011, 13:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny s krevetami v smotanovej omáčkePOTREBNÉ PRÍSADY Krevety /čerstvé prípadne mrazené/, cestoviny, 3PL paradajkového pretlaku, 1PL horčice, 3PL olivového oleja, 300 ml šľahačkovej smotany, cesnak, chilly, soľ, petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Tieto cestoviny sú úplne fantastické a netreba na ne veľa kreviet, ide hlavne o omáčku. 1. Krevety si očistíme, ak používame mrazené tak ich necháme rozmraziť. 2. Na olivovom oleji osmažíme krevety do ružova /hotové sú keď zmenia farbu na ružovo červenú a skrútia sa/. Pridáme nadrobno nakrájaný strúčik cesnaku, nadrobno nasekanú chilly papričku a zalejeme šľahačkou. Privedieme zmes do varu. 3. Medzitým si dáme variť cestoviny. Keď sú hotové, odstavíme ich z ohňa a precedíme. 4. Keď krevetová omáčka začne hustnúť, pridáme horčicu, paradajkový pretlak prípadne kečup a osolíme. 5. Omáčku zamiešame a odstavíme zo sporáku. 6. Pri podávaní cestoviny polejeme omáčkou s krevetami a na dozdobenie pridáme nasekanú petržlenovú vňať. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov) KOMENTÁRE (17) posledné: 27.4.2014, 20:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |