končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Perfekný aj pre tie čo nikdy nepiekli!príprava cca 5minút!!!POTREBNÉ PRÍSADY 2hrnčeky polohrubej múky, 1hrnček mlieka, 1/2 hrnčeka oleja, 2 celé vajička, 1hrnček práškového cukru a 1balíček prášku do pečiva, a ovocie POSTUP PRÍPRAVY všetko dáme do jednej nadoby spolu vymiešame vylejeme na vymastený a múkou posypaný plech, a poukladáme ovocie aj zavarané, aj čerstvé to je jedno, v mojom prípade to boli zavárané slivky a dáme piecť na 200 stupňov cca 30minút. Dobrú chuť!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 2.7.2011, 15:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Pomarančové tiramisuPOTREBNÉ PRÍSADY ■ 2 mandarínkové kompóty (cca 300 ml) ■ 125 ml šľahačkovej smotany ■ 250 g syra Mascarpone ■ 250 g tvarohu ■ 80 g cukru ■ 3 lyžice pomarančového likéru ■ 200 – 250 ml pomarančovej šťavy (môže byť aj 100% pomarančový džús) ■ 1 balíček dlhých piškót ■ kakao ■ plátky pomarančov na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY 1. Kompótové mandarínky precedíme a necháme odkvapkať. Šľahačkovú smotanu vyšľaháme dotuha. Mascarpone a tvaroh dohladka vymiešame s cukrom. Pridáme 3 lyžice pomarančového likéru. Do tvarohového krému opatrne primiešame šľahačku a 100 ml pomarančovej šťavy. 2. Dno nákypovej formy rovnomerne ne vyložíme piškótami, ktoré pokvapkáme pomarančovou šťavou. Na ne poukladáme odkvapkané mandarínky a potrieme ich polovicou tvarohového krému. 3. Pokračujeme mandarínkovou vrstvou, na ňu poukladáme piškóty, ktoré opäť pokvapkáme pomarančovou šťavou. Na piškótovú vrstvu natrieme zvyšok krému, povrch uhladíme. Zákusok necháme cez noc stuhnúť v chladničke. 4. Pred podávaním zákusok poprášime kakaom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Holandské čerešňePOTREBNÉ PRÍSADY PRE CELÚ RODINU: ■ 300 g lístkového cesta ■ 1 čerešňový kompót bez kôstok ■ 2 lyžice Maizeny ■ 2 lyžice práškového cukru ■ 500 ml šľahačkovej smotany ■ 2 stužovače šľahačky ■ 3 lyžice práškového cukru ■ 2 balíčky vanilínového cukru POLEVA: ■ 150 g práškového cukru ■ 1 lyžica citrónovej šťavy ■ 2 lyžice kompótovej šťavy alebo ovocného sirupu POSTUP PRÍPRAVY POSTUP: 1. Cesto vyvaľkáme na pomúčenej doske do obdĺžnikového tvaru(20×30 cm). Preložíme na plech opláchnutý studenou vodou a popicháme vidličkou. V predhriatej rúre upečieme do zlatožlta. Ešte horúce cesto rozrežeme ostrým nožom na dva 10 cm široké pásy. 2. Čerešňový kompót precedíme, 250 ml kompótovej šťavy privedieme do varu. V 50 ml kompótovej šťavy rozmiešame 2 lyžice Maizeny a 2 lyžice práškového cukru, vlejeme do horúcej šťavy a za stáleho miešania necháme zovrieť. Niekoľko pekných kompótových čerešní odložíme na ozdobu, ostatné vmiešame do uvarenej hmoty a necháme vychladnúť. Vychladnutú čerešňovú plnku natrieme na jeden pás cesta. Šľahačkovú smotanu vyšľaháme so stužovačom, práškovým a vanilínovým cukrom dotuha. Nahrubo natrieme na čerešňovú plnku a necháme v chlade stuhnúť. 3. Práškový cukor vymiešame s citrónovou šťavou a 2 lyžicami kompótovej šťavy dohladka. Polevou potrieme druhý plát cesta a nakrájame ho na štvorce. 4. Na stuhnutú šlahačku poukladádáme štvorce cesta, rezy nakrájame a ozdobíme zvyšnou šľahačkou a čerešňou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 1.3.2008, 19:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Marhuľové KOLIESKA-vynikajúce!!!POTREBNÉ PRÍSADY 500g hladkej múky, 40g droždia, 50g cukru, 250ml mlieka, 75g masla, štipka soli, 1 vajce, citrónová kôra- ak nemáte može byť aj pomarančová, alebo mandarínková, vanilkovy puding a marhule, môžu byť aj zavárané, ale dobre odkvapkané POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe! PRAJEM DOBRÚ CHUŤ! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 70 návštěvníkov) KOMENTÁRE (39) posledné: 12.4.2010, 22:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Tatinkova narodeninová tortičkaPOTREBNÉ PRÍSADY Všetko najdete v obrázkovom postupe, ak budú dake otazky kľudne sa pytajte :-))) POSTUP PRÍPRAVY Najprv si upečieme korpusy, potom spravíme plnky a potom plníme a zdobíme, ako na to viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 18.12.2007, 12:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Torta AUTOBUSPOTREBNÉ PRÍSADY praskovy cukor, orechy, struhanka, vajcia,prasok do peciva, maslo ciernu kavu, zlaty klas,olej, mlieko, polohruba muka, sody bikarbona, cera, susene mlieko POSTUP PRÍPRAVY 1.CESTO ORECHOVE: 210g praskoveho cukru, 210g orechov, 5 lyzic struhanky, 6 vajec, 1/2 lyzicky prasku do peciva. POSTUP: Bielky s cukrom vyslahame, pridame 4 zltky, pomlete orechy, struhanku a prasok do peciva.vymystime plech a pomucime vylejeme cesto a dame upiect.po upeceni odrezeme na polovicu po dlhsej strane plechu 2.CESTO MLIECNE: 6 vajec, 300g praskoveho cukru, 3 lyzice oleja, 6 lyzic mlieka, 300g polohrubej muky, 3/4 lyzicky sody bikarbony. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 1.3.2009, 14:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6) |