končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Kávov - banánový zákusokPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY * POSTUP PRÍPRAVY http://www.hrncekoverecepty.sk/2016/07/kavovo-bananovy-zakusok.html #recepty #káva #banán ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 8.7.2016, 20:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jablková štrúdla so slivkamiPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: Cesto: 1 hrnček hladkej múky, 1 žĺtok, 1 dcl mlieka, štipka soli, 125g margarinu Plnka: 4 postrúhané jablká, 1 hrnček sliviek, 2 čl mletej škorice, 1 hrnček kryštálového cukru. POSTUP PRÍPRAVY Postup: Slivky si nakrájame na menšie kúsky, zalejeme troškou vody a prisypeme asi 2 PL cukru. Dusíme asi 10 minút a necháme úplne vychladnúť. Všetky suroviny na cesto spolu zmiešame a vypracujeme hladkú cesto. Rozdelíme na 3 časti, každú časť na tenko vyvaľkáme a naplníme nastrúhanými jablkami zo škoricou a slivkami. Zavinieme, preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a potrieme vajíčkom. Pečieme pri 180°C asi 20-25 minút. Po upečení posypeme práškovým cukrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (7) posledné: 14.10.2012, 11:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Domáci chlebíkPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg hladkej,alebo polohrubej múky, 1 celé droždie, 2PL soli, 3PL octu, 2 varené zemiaky, 600ml teplej vody.,Môžeme pridať ľanové či sezamové semiačka. POSTUP PRÍPRAVY Múku, droždie, soľ, ocot a vodu spolu zmiešame,,,uvarené zemiaky nastrúhame na jemno a postupne pridávame do cesta. Vzniknuté hladké cesto prikryjeme utierkou a necháme 15 minút kysnúť. Premiesime a opäť necháme kysnúť 30 minút. Premiesime a vytvarujeme do ovalného,alebo okrúhleho tvaru,dáme na plech na ktorý si dáme papier na pečenie a necháme znova 30minút podkysnúť. Rúru si predhrejeme na 180 °C a pečieme 45minút. Povrch chlebíka môžeme potrieť trochu olejom ešte pred pečením bude chrumkavejší. Chlebík necháme úplne vychladnúť. Tento vynikajúci recept som našla na hrncekoverecepty.blogspot.com ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 26.7.2011, 21:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |