končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Šťavnaté čokoládové brownies (Fudgy moist chocolate brownies)POTREBNÉ PRÍSADY 350g horkej čokolády, 250g masla, 3 vajcia, 250g kryštálového cukru, 1 PL kakaa, 1 čl kávového espresso prášku, 85g hladkej múky, 1 čl prášku do pečiva POSTUP PRÍPRAVY 1. Čokoládu nalámeme a maslo nakrájame na kocky, spolu ich miešaním roztopíme nad stredne veľkým ohňom, pridáme kávový prášok a necháme vychladnúť.\\r\\n2. V mise si vyšlaháme 3 vajíčka, dokým nezdvojnásobia objem (do penista) a za stáleho miešania pridávame cukor, až pokým nevznikne lesklá hustá zmes.\\r\\n3. Do vychladnutej čokoládovej zmesi postupne za stáleho miešania (už len ručnou metličkou) pridávame vajíčkové zmes.\\r\\n4. Do tejto "koncovej" zmesi preosejeme hladkú múku, prášok do pečiva a kakao.\\r\\n5. Vymastíme si 20x20cm plech, vyložíme pečiacim papierom, znova vymastíme a vysypeme múkou.\\r\\n6. Pečieme v predohriatej rúre na 160°C cca 45-50min. Keď do koláča pichneme drevenú paličku, nemala by na nej byť tekutá cestová hmota, ale len také lepivé omrvinky.\\r\\n7. Necháme vychladnúť v panvici 20min, ale ešte predtým ich rozdelíme na 15/16 kúskov. Potom premiestnime z plechu a pustíme sa do jedenia! Dobrú chuť! :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 12.2.2015, 13:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Medové rezy "Marlenka"POTREBNÉ PRÍSADY 1x medové pláty 1x karamelizované salko ( dá sa kúpiť buď normálne salko a potom ho uvariť/ rovno karamelizované) 1x maslo (150g) mleté orechy PS: Ak máte pláty po 4 , stačí jedno salko, ale ak viac ako 5 plátov už budú treba asi dve. POSTUP PRÍPRAVY 1. Uvaríme si salko, ak ste už kúpili karamelizované, tak nevaríme. 2. Ak už máme salko pripravené, primiešame k nemu maslo ( maslo môžete dať pred týmtak na pol-1 minutku do mikrovlnky). 3. Spolu zamiešame, až vznikne krém. 4. Na spodok dáme jeden medový plát a naň natrieme časť krému, potom na to dáme ďalší a znova natrieme a takto pokračujeme, až sa nám minú pláty. POZOR treba natierať pomerne nahusto. 5. Na vrch tiež dáme krém a krémom potrieme aj boky koláča. 6. Na husto ponatierame celý koláč, až sa nám celý krém minie. 7. Potom koláčik nahusto posypeme mletými orechmi. 8. Necháme stuhnúť v chladničke, a keď už sa vám bude zdať že už to celé drží (tak cca 3 hodinky), môžeme vytiahnuť a nechať ohriať. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |