končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
LÍSTKOVÉ CESTOPOTREBNÉ PRÍSADY 30 dkg hladkej múky-špeciál\\r\\n 1 Cera\\r\\n 11 pl studenej vody\\r\\n štipka soli POSTUP PRÍPRAVY Múku preosejeme,postrúheme do nej na struháku Ceru,\\r\\n pridáme soľ a vodu a rýchlo vypracujeme hladké cesto.\\r\\n Zabalíme do mikroténového vrecka a odložíme na noc\\r\\n do chladničky.Potom rozvaľkáme na tenký plát a môže-\\r\\n me vykrajovať šatôčky a plníme marmeládou.Pečieme \\r\\n na plechu vyloženom papierom na pečenie v predhriatej\\r\\n rúre až kým budú ružovkasté. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
SYROVÉ PRACLÍKY čas prípravy:30 min.POTREBNÉ PRÍSADY 500 g polohrubej múky 1 káv.l soli 6 ks syrokrému 250 g Palmarínu 2 kl sódy bikarbóny 2 žĺtky 1 vajce sézamové semiačka POSTUP PRÍPRAVY Múku,syrokrém,žĺtky,sódu bikarbónu a soľ spolu spracujeme.Cesto vyvaľkáme a formičkou z neho vykrajujeme praclíky.Preložíme ich na plech pokrytý papierom na pečenie,potrieme rozšľahaným vajcom, posypeme sezamom a vložíme piecť do vyhriatej rúry. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Kakaový koláčPOTREBNÉ PRÍSADY esto: 5 vajec,3/4 šálky kryštálového cukru,1 šálka polohrubej múky,1 šálka Granka,1 šálka oleja,1 KL kakaa,1 pášok do pečiva Ďaľšie suroviny: 1 šálka instantnej kávy,1 KL kryštálového cukru,jahodový džem,1 sladká smotana,150 g varovej čokolády POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Všetky suroviny zmiešame a vylejeme na vymastený a pomúčený plech/prípadne použijeme papier na pečenie/ a dáme upiecť. Uvaríme si istantnú kávu s cukrom a necháme trocha vychladnúť.Vylejeme na ešte horúci koláč/nemusí byť celé množstvo,len tak ,aby koláč nebol premočený/.Na vychladnutý koláč natrieme džem. Sladkú smotanu spolu s čokoládou necháme zovrieť,stíšime na mierny oheň a varíme za stáleho miešania ešte 5 minút./musíme stále miešať,aby to neprihorelo/ Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |