končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
SLADKÉ JEDLÁ |
PudingošPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto:900g hladkej muky 100g praskoveho cukru 1/4 ML sol 2ks drozdie 1 prasok do peciva 5PL oleja 400ml vlazneho mlieka sneh z 3 bielkov čokoládová náplň: 2 čokoladove pudingy 500 ml mieka 4 PL kakaa 300g krystal.cukru 1 palmarin 50g masla na potretie POSTUP PRÍPRAVY 1, Najskor rozmiesame spolu mlieko kakao a puding 2, Spolu s cukrom uvarime husty puding,hned po uvareny tam dame palmarin a vymiesame metlickami a nehame vychladnut...obcas premiesame aby tam nevznikla koža 3, Do misy si dame vsetky suroviny okrem snehu z bielkov aj drozdie a nemusime si robit kvasok..ale mozme..je lepsie si srait aby tam neostali hrudky drozdia 4, Trosku vymiesime a pridame sneh a poriadne miesime lebo cesto je huste 5, Rozdelime na 6 casti 6,Kazdu cast rozvalkame a natrieme kremom 7, Po 2 zaviny spajame a prepletame ako vrkoc lenze je iba z dvoch pramenov a ulozim na vymasteny plech 8, Pred pecenim potriem roztopenym maslom ..peciem pri teplote 175 stupnov na 25 min Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 10.2.2011, 20:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |