
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Cestoviny s paradajkovým pretlakomPOTREBNÉ PRÍSADY 12 deka cestovin(podla potreby)...1 konzerva paradajkoveho pretlaku...1cajova lyzicka olivoveho oleja...2 strúčiky cesnaku ..podla chuti sol,korenie,bazalka POSTUP PRÍPRAVY Prelisovany cesnak spolu s konzervou paradajok oprazime na 1čl olivoveho oleja(ochutite)...Zalejete teplou vodou a na miernom ohni varite priblizne 5 min. Omacku potom dobre premiesate a nechate zovriet.. Cestoviny uvarite v slanej vode a zalejete omackou.. Nechate ich chvilu odstat aby sa v omacke dobre napili.A dozdobite bazalkou.. :)) Velmi dobry recept na diety a hlavne chutny ..:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
PudingošPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto:900g hladkej muky 100g praskoveho cukru 1/4 ML sol 2ks drozdie 1 prasok do peciva 5PL oleja 400ml vlazneho mlieka sneh z 3 bielkov čokoládová náplň: 2 čokoladove pudingy 500 ml mieka 4 PL kakaa 300g krystal.cukru 1 palmarin 50g masla na potretie POSTUP PRÍPRAVY 1, Najskor rozmiesame spolu mlieko kakao a puding 2, Spolu s cukrom uvarime husty puding,hned po uvareny tam dame palmarin a vymiesame metlickami a nehame vychladnut...obcas premiesame aby tam nevznikla koža 3, Do misy si dame vsetky suroviny okrem snehu z bielkov aj drozdie a nemusime si robit kvasok..ale mozme..je lepsie si srait aby tam neostali hrudky drozdia 4, Trosku vymiesime a pridame sneh a poriadne miesime lebo cesto je huste 5, Rozdelime na 6 casti 6,Kazdu cast rozvalkame a natrieme kremom 7, Po 2 zaviny spajame a prepletame ako vrkoc lenze je iba z dvoch pramenov a ulozim na vymasteny plech 8, Pred pecenim potriem roztopenym maslom ..peciem pri teplote 175 stupnov na 25 min Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 10.2.2011, 20:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Karamelová zmrzlinaPOTREBNÉ PRÍSADY Tortové oblátky, 2 zlaté klasy, 1l mlieka, 20dkg kryštalový cukor,1 maslo (250g), 1vajce POSTUP PRÍPRAVY Plnka:...Kryštalovy cukor rozpustime na karamel. V druhej miske si vymiesame 2 zlate klasy a mlieko a vlejeme to do karamelu ale pomaly lebo to vyvrie....potom to budeme stale miesat az kym to nebude ako puding...Nechame vychladnut a potom primiesame maslo.(najlepsie mixérom) Tortove oblatky nakrajame na male kocky ..(podla toho aky kceme kornutok napr. 7x7cm) a napaime ich ako knedlu...Na hrniec s vodou uviazeme nejaku utierku a oblatky poukladame na utierku...Nehame to tam naparit a potom to opatrne zoberieme a tvarujeme do kornutku(ale pomaly je to horuce)...A nakoniec plnime do kornútkov plnku :) ..Dobrú chuť ,) Niekedy ked to budem robit znovu tak pridam aj foto :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |