končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
RYŽA A CESTOVINY |
Zapekané cestoviny s hráškomPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g zeleného hrášku, 200 g cestovin, 3 vajcia, 150 ml smotany na varenie, 2 PL sekanej pretržlénovej vňate, 200 g varenej šunky, 120 g tvrdého syra, 60 g masla + na vymastenie misky, mleté kajenské korenie, worchesterská omáčka, soľ POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny uvarime vo velkom hrnci, ruru predhrejeme na 200 stupnov. Vajcia spolu so smotanou dobre rozslahame, dochutime worchesterovou omackou, mletym kajenskym korenim a solou. Potom k tomu primiesame na jemno nasekanu petrzlenovu vnat. Sunku si nakrajame na kocky a syr nastruhame. Uvarene a precedene cestoviny vratime naspat do misky a premiesame s nakrajanou sunkou, hraskom a syrom. Masu dame do misky vymastenej maslom a zalejeme smotanovou zmesou a na vrch poukladame kusky masla. Pecieme asi 20 minut na 200 stupnov. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 24.6.2011, 19:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Zapekane cestoviny so slaninkou, su vybornePOTREBNÉ PRÍSADY cestoviny, slanina, konzerva krajanych sampionov, sol, korenie, 1 PLkecupu, 1 CL dijonskej horcice, bazalka, tymian, tvrdy syr, slahackova smotana. POSTUP PRÍPRAVY Slaninu nakrajamne na kocky, opecieme, pridame k nej sampiony a kratko opecieme. Zmes primiesame k uvarenym cestovinam a dochutime podla chuti, korenim, solou, bylinkami,kecupom a horcicou. Ja som pridala aj do cestovin trosku struhaneho syra. Zmes dame do pekacika, posypeme struhanym syrom a polejeme sladkou smotanou. Pecieme pri 200 stupnoch asi 35 minut. Je to super jednoduchy a velmi chutny recept. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 14.10.2011, 13:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Výborné krevetové rizoto s hráškomPOTREBNÉ PRÍSADY 200g kratkozrnnej ryze, 100g kreviet, 500ml vyvaru, 1 vacsia cibula, 50g zelerovych stoniek, 150ml olivoveho oleja, 1 CL soli, 100ml bieleho vina, 100g mrazeneho hrasku, 50g masla, 2 PL cerstvej maty, 1CL mleteho cierneho korenia, stava z 1 citrona POSTUP PRÍPRAVY Cibulu a zelerove stonky na jemno nasekame a oprazime na olivovom oleji. Na chvilku zakryjeme pokrievkou a podusime. Pridame ryzu, sol, trosku vina a restujeme. Obcas pridavame vyvar a neustale miesame. Spociatku to vyzera ako keby sme varili ryzovu kasu. Pat minut pred dokoncenim pridame krevety, hrasok, maslo a odstavime. Na tanieri polejeme olivovym olejom, citronovou stavou, posypeme cerstvou matou a mletym ciernym korenim. Ryzoto ma nielen lahku pripravu ale je lahke aj pre nase telo. Zato vdaka mate a citronu ma velmi sviezu chut a krasne vonia. Urcite odporucam :). ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 13.4.2010, 11:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |