
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Monika P. (monkap) ID 69860 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Výborné krevetové rizoto s hráškom[ recept č. 23428 zo dňa 12.2.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 200g kratkozrnnej ryze, 100g kreviet, 500ml vyvaru, 1 vacsia cibula, 50g zelerovych stoniek, 150ml olivoveho oleja, 1 CL soli, 100ml bieleho vina, 100g mrazeneho hrasku, 50g masla, 2 PL cerstvej maty, 1CL mleteho cierneho korenia, stava z 1 citrona POSTUP PRÍPRAVY Cibulu a zelerove stonky na jemno nasekame a oprazime na olivovom oleji. Na chvilku zakryjeme pokrievkou a podusime. Pridame ryzu, sol, trosku vina a restujeme. Obcas pridavame vyvar a neustale miesame. Spociatku to vyzera ako keby sme varili ryzovu kasu. Pat minut pred dokoncenim pridame krevety, hrasok, maslo a odstavime. Na tanieri polejeme olivovym olejom, citronovou stavou, posypeme cerstvou matou a mletym ciernym korenim. Ryzoto ma nielen lahku pripravu ale je lahke aj pre nase telo. Zato vdaka mate a citronu ma velmi sviezu chut a krasne vonia. Urcite odporucam :). |
Adriana I. (iada) ID 126542 (13.4.2010, 11:25) |
Pobobné rizoto robievam aj ja, len trošku sa líši v príprave, ale výsledný efekt je asi rovnaký ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |