Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
2 PL olivového oleja, 900 g čerstvo zomletého kuracieho mäsa, 1 strúčik cesnaku posekaný najemno, 4 pokrájané mrkvy, 4 póry pokrájané na kolieska, 450 ml kuracieho vývaru, 2 PL paradajkového pretlaku, soľ, mčk, 120 g postrúhaného čedaru (príp. eidam) 1 lyžička dijonskej horčice, 600 ml horúcej bešamelovej omáčky: 50 g masla, 50 g hladkej múky, 600 ml mlieka, muškátový oriešok, soľ, mčk, 12 kusov nepredvarených sušených lasagní
POSTUP PRÍPRAVY
Tento recept je z knižky Cestoviny - 100 najlepších receptov. Je to zjednodušený variant klasických lasagne al forno a oblúbené jedlo našich detí.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (2) posledné: 17.10.2010, 0:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |