končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYŽA A CESTOVINY |
TARHONA_ AKO PRILOHA*****POTREBNÉ PRÍSADY Tarhoňa,bravčová masť-olej,soľ,voda POSTUP PRÍPRAVY Tarhoňu opražíme na masti do svetlohneda,zalejeme vodou,osolíme a prikryté dusíme ako ryžu,len občas premiešame,lebo sa zvykne prichytiť o dno.Vodu dolievame podľa potreby.Aj hotovú ju musíte sem-tam premiešať,lebo sa zvykne zlepiť do takej guče,z ktorej nejdete nabrať porciu. Niekedy zvyknem postrúhať do hotovej strúčik cesnaku. VODU nemeriam,lebo od každého výrobcu jej tarhoňa prijme iné množstvo. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (14) posledné: 7.3.2010, 16:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |