končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Taliansky šalát CapricciosaPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: 250 g tuniaka v oleji 1 pohár solených sardelových rezov 2 vajcia uvarené natvrdo 100 g čiernych olív 1 hlávka červenej čakanky 1 hlávkový šalát 2 paradajky 8 naložných chilli papričiek 2 cibule. Dresing: niekoľko kvapiek worcestrovej omáčky 1 šálka olivového oleja pol šálky octu šťavu z 2 citrónov trochu cukru mleté čierne korenie pol lyžičky soli. POSTUP PRÍPRAVY Postup: Hlávkový šalát a čakanku očistíme, umyjeme a potrháme na menšie kúsky. Cibuľu očistíme a nakrájame na kolieska. Olivy odkôstkujeme. Sardelové rezy umyjeme pod tečúcou vodou a osušíme. Tuniaka rozoberieme na menšie kúsky. Uvarené vajcia olúpeme a nakrájame na osminky. Paradajky olúpeme, zbavíme jadierok a takisto nakrájame na osminky. Všetky prísady na šalát dáme do misy a opatrne premiešame. Chilli papričky necháme odkvapkať a rozložíme navrch. Na dresing zmiešame olej, ocot a citrónovú šťavu. Osolíme a ochutíme worchestrovou omáčkou, mletým čiernym korením a cukrom. Pridáme do šalátu, necháme postáť 10 minút a môžme podávať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |