. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Monika D. (monikaskorica) ID 116840
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.10.2009
Naposledy: 13.4.2017 8:46
Aktualizácia: 29.10.2015 20:17
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 4
RODINNÉ FOTOGRAFIE 25
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 22
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Šošovicový studený šalát



POTREBNÉ PRÍSADY

šošovica, rajčiny, uvarené vajíčka, cibuľa, olivový olej strúhaný syr, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Šošovicu treba na 2-3 hodiny namočiť do studenej vody a potom uvariť do mäkka. Všetky ingrediencie zmiešame a máme hotovú ľahkú zdravú večeru.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 17.1.2011, 10:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Ružový šalát z cvikly.



POTREBNÉ PRÍSADY

2 väčšie buľvy cvikly, 100-150 slovenského bieleho syra (napr. aj feta), 2 na tvrdo uvarené vajíčka, biely jogurt activia, lyžica olivového oleja, kávová lyžička sušeného tymianu

POSTUP PRÍPRAVY

Cviklu si uvaríme do mäkka asi (45 min), nakrájame na kocky, pridáme postrúhaný slaný syr na hrubom strúhadle, tiež nastrúhané vajíčka. Pridáme biely jogurt, tymian, olej a všetko dôkladne premiešame. Ja som vôbec nesolila, nemáme radi slané a navyše ten syr je už sám o sebe dosť slaný. Šalát sa dá jesť izbovej teploty alebo odstáty studený napr. s hriankou na sucho alebo s bagetou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 13.2.2012, 21:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu