. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 51.180 (zobrazuje sa 49181-49190)<< predošlé 1,.,4914, 4915, 4916, 4917, 4918, 4919, 4920, 4921, 4922, 4923, 4924,.,5118 ďalšie >>

SLADKÉ JEDLÁ

FALOSNE KNEDLE NA PARE-"BLESKOVKA"



POTREBNÉ PRÍSADY

knedla,kompot,granko,maslo

POSTUP PRÍPRAVY

Knedlu nakrajame na platky a ohrejeme nad parou.Na kazdy platok nalozime kompotove ovocie podla chuti,ktore predtym roztlacime a nechame prevriet.Posypeme grankom,pripadne skoricou a polejeme maslom.My to papkame s tvarohom zmiesanym s vanilkovym cukrom a kopcekom poch.smotany.
MNAMKY MNAM.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

MÁRIA K. (kuko) ID 4961 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Slane muffiny (mafiny)



POTREBNÉ PRÍSADY

200ml kefiru, 150g ovsenych vlociek, 2 PL nasekanej pazitky resp. inych byliniek podla chute, 2PL rozpusteneho masla alebo oleja, 2 vajcia, 50g nastruhaneho ementalu, 50 g nasekanych oliv, 50g kukuricnej muky, 1/2 lyzicky soli, 2 PL prasku do peciva, 100g sunky

POSTUP PRÍPRAVY

Vhodne k bielemu vinku alebo pivku ale aj ku kyslemu mliecku... kazdemu podla chute...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Eva V. (vinka) ID 5640 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 5.10.2007, 14:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

račianský makovník a orechovník



POTREBNÉ PRÍSADY

Dievčence neviete recept na originálny Račianský makovník a orechovník?

Jedla som ho a je božský

POSTUP PRÍPRAVY

Jedla som ho a je božský

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Ľubica R. (porfin) ID 23018 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 23.12.2008, 2:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

CROISSANT - tak toto som Vám dievčatá našla - pre Martinku, Petru, Ivanku,...



POTREBNÉ PRÍSADY

Na 18 kousků

1 PL sušeného droždí,
335 ml vlažného mléka,
2 ČL pískového cukru,
1 1/2 ČL soli,
420 – 500 g hladké mouky,
225 g másla (chladného),
1 našlehané vejce s 2 ČL vody na pomazání

POSTUP PRÍPRAVY

Ve velké míse smíchejte teplé mléko a droždí. Nechte 15 minut rozpustit. Vmíchejte cukr, sůl a 140 g mouky.

Pomalu prohněťte. Postupně přidávejte zbývající mouku. Míchejte do té doby, než se těsto přestane lepit na stěny mísy. Přikryjte a nechejte kynout na teplém místě asi 1 1/2 hodiny do dvojnásobného objemu.

Těsto přeneste na pomoučený vál. Hněťte těsto dlaní do té doby, než bude hladké. Zabalte je do pergamenového papíru a dejte na 15 minut do chladničky.

Rozdělte máslo na poloviny a každou dejte mezi pergamenový papír. Válečkem je rozválejte na obdélníky 15 x 10 cm. Odstavte.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Lenka K. (LEN-KA) ID 16732 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 5.10.2007, 9:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Varené víno



POTREBNÉ PRÍSADY

3lyž krištáľového cukru,
3deci vody,
7deci vína,
trocha nového korenia,(asi 6 guličiek )
trocha celého korenia,
Pár klinčekov,
1citrón,
1vanilkový cukor,

POSTUP PRÍPRAVY

S cukru spravíme karamel, zalejeme 3decl vody a karamel rozpustíme. Do vody pridáme klinčeky, nové korenie, čierne korenie,vanilkový cukor a nakrájaní citrón. Povaríme 10minút a do vyvarenej zmesi vylejeme víno a povaríme do penista.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Alexandra H. (aventina) ID 8760 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Jednoduchá paradajková polievka.



POTREBNÉ PRÍSADY

Olej, hl.múka, bobkový list, nové korenie, klinček (nie ten, čo nájdete v garáži, myslím to korenie :-), cukor, soľ, voda, paradajkový pretlak (najlepšie ten tetrapak-ový, nie z konzervy), syr.

POSTUP PRÍPRAVY

Úplne jednoduchá a hlavne rýchla polievočka.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 419 návštěvníkov)

Ivana J. (Ambra) ID 12842 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (221) posledné: 16.4.2023, 14:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

SPENATOVE HALUSKY SO SYROVOU OMACKOU - FANTASTICKEEEEEEEEEE .-))



POTREBNÉ PRÍSADY

mrazeny spenat, cesnak, polohruba muka, voda, olej, sol - CESTO. cibula, sampiony, postruhany plesnovy syr - OMACKA

POSTUP PRÍPRAVY

TAKZE IDEME NA TO: na oleji oprazime cibulku, pridame nakrajane sampiony, ked su poprazene, pridame nasruhany syr niva a roztopime. recept to neuvadzal, ale ja som do tej omacky pridala trosku mlieka, aby jej bolo viac a bola trosku redsia:-)) a nic sa nestalo, bola super :-)))
cesto na halusky urobime tak, ze rozmrazime spenat, pridame do neho trosku oleja - ja som dala olivovy - od oka:-), sol, podla chuti, cesnak - tiez podla chuti, ja som dala asi 6 strucikov, a polohrubu muku, podla potreby. Vypracujeme klasicke haluskove cesto a uvarime halusky...
podavame poliate omackou...
JE TO FANTASTIKUS:-)))))
nasla som to niekde na nete a trosku zdokonalila:-)))
dajte si:-))), dobruuuuu chut

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov)

Monika R. (Monikabb) ID 20936 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (12) posledné: 25.1.2013, 18:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Francúzske zemiaky po slovensky (fazuľové)



POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky, uvarená fazuľa aj s vodou, v ktorej sa varila, žampióny, tvrdý syr

POSTUP PRÍPRAVY

Tento receptík ani neviem od koho mám, ale nám to doma veľmi chutí. Dokonca aj manželovi, ktorý je viac mäsožravý :-)).
Takže robím to takto: zemiaky si uvarím v šupke, potom ich pokrájam na kolieska. Fazuľu uvarím v osolenej vode skoro do mäkka. Zapekaciu misu vymastím (je úplne jedno čím) a ukladám vrstvu zemiakov, vrstvu fazule, žampióny, nastrúhaný tvrdý syr a opäť vrstvu zemiačkov. Zalejem to vodou z uvarenej fazule, prikryjem a dám zapiecť. Samozrejme je potrebné dochutiť podľa seba. Je to mňam... dobrú chuť!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

TATIANA L. (TANUSKA) ID 22192 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Rychly hubovy gulas



POTREBNÉ PRÍSADY

huby
paradajkovy pretlak
sol korenie
cervena paprika
2 lyzice detskej krupice
zeleninovy bujon
cibula
petrzlenova vnat

POSTUP PRÍPRAVY

huby nakrajame a podusime kratko na vode a cibulke,
pridame sol, korenie a dusime huby do polomakka
potom pridame bujon a podla potreby dolievame vodu
ked su huby udusene za staleho miesanie pridame 2 lyzice detskej krupice, papriku
nakoniec primiesame paradjovy pretlak alebo kecup ( podla chuti )
nechame prevriet, po odstaveni pridame petrzlenovu vnat

DOBRU CHUT!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Zuzana R. (asfodelah) ID 20881 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Cestoviny s Nivovou omáčkou



POTREBNÉ PRÍSADY

6 strúčikov cesnaku,
1 Bambíno,
1 trv. Šľahačka,
240g Nivy,
trocha oleja,
cestoviny podľa výberu,

POSTUP PRÍPRAVY

Na olej dáme roztlačený cesnak a chvíľu osmažíme, pridáme šľahačku a povaríme, pridáme Bambíno a postrúhanú Nivu a zasa povaríme aby sa nám vytvorila omáčka. Potom nalejeme na cestoviny. Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Alexandra H. (aventina) ID 8760 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 51.180 (zobrazuje sa 49181-49190)<< predošlé 1,.,4914, 4915, 4916, 4917, 4918, 4919, 4920, 4921, 4922, 4923, 4924,.,5118 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu