
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Celkom: 51.003 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,5101 ďalšie >> |
TORTY |
![]() Pokémonová pre NellkuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY svetlý korpus (2x4 vajcia), oreo plnka s mascarpone 500g a bielou čokoládou 100 g + 250 ml šľahačka, Eevee z čokohmoty, potretá 500 g mascarpone + 200 ml šľahačka) POSTUP PRÍPRAVY váha cca 2,5 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
TORTY |
![]() Karamelová k 30-tkePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mandľový korpus, plnka karamelový puding + mascarpone, banány, toping POSTUP PRÍPRAVY váha cca 2,5 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Policajné autíčkoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY svetlý korpus, plnka mascarpone+šľahačka, maliny, autíčko zo sójových tyčiniek, SV POSTUP PRÍPRAVY váha cca 2,5 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
![]() Biskupský chlebíčekPOTREBNÉ PRÍSADY 120g zmäknutého masla, 100g medu, 4vajcia, 150-200g strúhaných jabĺk, 50g strúhanej horkej čokolády, nastrúhaná kôra z dvoch čistých citrónov, 30g hrozienok, 20g na menšie kúsky nakrájaných sušených sliviek alebo iného kandizovaného ovocia, 50g na menšie kúsky nalámaných orechov – mandlí, vlašských, lieskových – podľa toho čo mám doma, ½ balíčka prášku do pečiva POSTUP PRÍPRAVY Ako prvé si bielka vyšľaháme na tuhý sneh. Potom si žĺtka vyšľaháme do peny s cukrom a mierne zmäknutým maslom, pridáme nastrúhané jablká (tie pridávam, aby cesto bolo krásne vláčne a jemné), kypriaci prášok a nastrúhanú kôru z citróna. Opatrne primiešame k žĺtkovej mase sneh a do cesta zľahka zapracujeme hrozienka, kandizované ovocie (alebo slivky), orechy a kúsky horkej čokolády. Cesto vylejeme do formy na biskupský chlebíček(najlepšie silikónová), no pokiaľ použijete teflónovú alebo keramickú, tak ju predtým vymažte a vysypte múkou! Ak nám ostali plátky mandlí, môžeme nimi pred pečením chlebík posypať, no nemusíme. Chlebík pečieme pri teplote 180 stupňov približne 45 minút. Či je cesto upečené otestujeme drevenou špajľou. Hotový biskupský chliebík vyklopíme z formy a hotovo! Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Aneta V. (Anetuškaaaa) ID 334976 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Halušky so syrokrémom ala bez bryndzePOTREBNÉ PRÍSADY NA 4 PORCIE Domáce halušky: 200g hladká múka, 300g polohrubá múka, 600ml voda Syrová omáčka: Múka hladká 280g, Mlieko 0,2 l, Smotana kyslá 16% 100g, Tavený syr v črievku 1 ks, Prelisovaný cesnak 4g POSTUP PRÍPRAVY HALUŠKY: Do väčšej misy nasypeme obe druhy múky, uprostred urobíme jamku a nalejeme do nej vodu. Vareškou miešame, kým nevznikne jednotné cesto. Cesto by malo byť vláčne a jemné. Moje odporúčanie je haluškové cesto nesoliť, aby sa halušky nerozvarili vo vode. Pomocou haluškovača (alebo aj ručne) dávame do vriacej vody. Varíme ich krátko, okolo 5 minút. OMÁČKA: Na sucho opražíme hladkú muku, zalejeme mliekom a kyslou smotanou. Pridáme tavený syr v črievku a miešame, kým sa syr nerozpustí. Dochutíme prelisovaným cesnakom a chvílu povaríme, asi 10-20 minút. Ak je omáčka príliš hustá, prilejeme ešte mlieko. Hotovo. Dobrú chuť:) Kto chce môže si pridať aj slaninku, no ja osobne ju moc nemusím, bola len pre fotku.:D ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Aneta V. (Anetuškaaaa) ID 334976 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Sladkokyslá zemiaková polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, mrkva - na 2 stredne veľké zemiaky 1 stredná al. väčšia mrkva, sušené bedle (netreba veľa, pol hrste stačí) , kyslá smotana, múka alebo zemiakový škrob, cukor- max. 1PL na 4 porcie, zeleninový bujón, soľ, korenie nové, čierne, zázvor mletý, kurkuma mletá. POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme sušené bedle. Budeme z nich používať vývar. Do veľkého hrnca pripravíme nakrájané ošúpané zemiaky a ošúpanú mrkvu. Zalejeme vodou a dáme variť. Nastavíme kuchynský budík na 35 minút a medzičasom sa tanečným krokom premávame po kuchyni a pridávame ostatné ingrediencie. Po polhodine vyberieme mrkvu, nakrájame na kolieska a vrátime do hrnca. Vodu, ktorá sa varom odparila, doplníme bedľovým vývarom. Nakoniec urobíme zátrepku z kyslej smotany a niečoho ako múka alebo škrob a vmiešame do polievky. Dobrú chuť! Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alena T. (činčila) ID 205017 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
![]() Bezlepkový chliebPOTREBNÉ PRÍSADY ** 300 g bezlepkovej múky Schar Mix it Universal ** 100 g kukuričnej múky ** 100 g ryžovej múky ** 5g sušeného droždia alebo 21 g klasického droždia ** 2 ČL soli ** 2 ČL cukru ** 1/2 ČL rasce mletej (je možné vynechať) ** 1/2 ČL rasce celej (je možné vynechať) ** 1 ČL chia semienka (je možné vynechať) ** cca 300 ml vody (alebo podľa konzistencie cesta) ** 3 PL olivového oleja ** POSTUP PRÍPRAVY ** Všetky múky zmiešame do jednej suchej zmesi, urobíme jamku, nalejeme do nej cca 1 dl vlažnej vody a nasypeme cukor, nadrobíme (nasypeme) droždie a necháme cca 15-20 minút aby sa vytvoril kvások. ** múkou z okrajov zasypeme kvások, pridáme soľ, rascu mletú, rascu celú, chia semienka, olivový olej a miesime. Podľa potreby dolievame postupne vodu, cesto nesmie byť veľmi tuhé. Miesime až kým cesto nezačne byť kompaktné. ** Cesto zakryjeme a necháme kysnúť na teplom mieste cca hodinu. ** Cesto vyklopíme na plech a mierne vyformujeme do bochníka, necháme kysnúť na plechu ešte cca 20 minút. ** Pečieme na 220°C 45-50 minút (podľa rúry) so zapnutým spodným aj vrchným ohrevom. Prvých 10 minút pečieme aj so záparou (na spodok rúry umiestnime ďalší plech naplnený vodou). ** Po upečení pokvapkáme vodou a zakryjeme utierkou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Vanda S. (WandaB) ID 152644 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Negroni cakePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Korpus s mandľami a pomarančovou šťavou, krém mascarpone s orange curd. Torta potretá ganache s bielou čokoládou, želatína s limetkou a Negroni, sušené pomaranče. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miroslava H. (miroslava72) ID 96819 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Torta LeňochodPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Korpus orechový, krém čokoládový ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miroslava H. (miroslava72) ID 96819 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 26.2.2022, 13:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 51.003 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,5101 ďalšie >> |