končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 159 (zobrazuje sa 131-140) | << predošlé 1,.,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ďalšie >> |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Karfiol zapečený so zemiakmi a zeleninkou.PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY karfiol, zemiačky, papriky, paradajky, biele fazuľky v paradajkovej omáčke, soľ, čerstvý kôpor, vajíčka a kyslá smotana POSTUP PRÍPRAVY však viete ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Helena J. (cuckaf) ID 63725 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Ľahká večera:o)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY paradajka, mozzarella, olivový olej panenský, bazalka POSTUP PRÍPRAVY Niečo na odľahčenie, postup netreba a keď sa odľahčujeme, tak ani chleba:o)))a keď je hlad preveliký, tak si dáme celozrnnú bagetku. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 30.7.2009, 9:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zapečené špenátové halušky s nivovo-šampiňónovou omáčkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Inšpirovala som sa receptom od alena c(alustek - ID39585). Ja som si recept ešte trošku upravila. Alenka ďakujem za tip. POSTUP PRÍPRAVY Takže halušky som urobila z: 1 balíček špenátu, 2 vajíčka, polohrubá múka, 3 strúčky cesnaku, soľ a mlieko. A omáčku som urobila zo šampiónov a nivy. Takže na oleji som si osmažila cibuľku, pridala čerstvé nakrájané šampióny, zaliala mliekom a pridala nivu. Nakoniec som to ešte trošku zahustila hl. múkou a mliekom. Ochutila som len troškou provensalského korenia (oregano, rozmarin,..) Halušky som zaliala omáčkou, navrch pokrájala rajčiny, na to ešte zbytok nivy a navrch som ešte postrúhala parmezán a dala zapiecť na 25 min. na 220´C. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) Miriam Š. (happyMia) ID 26271 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 7.4.2015, 11:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
hubove sotePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY huby, kecup, cibula, kysla uhorka, slanina, mleta rasca, mlete cierne korenie, sol, sojova omacka, mleta paprika-sladka aj paliva, olej POSTUP PRÍPRAVY Huby ocistime a pokrajame na platky, na oleji osmazime cibulu a pridame huby,orestujeme a zalejeme vodou, dusime. medzitym pridame pokrajanu slaninu a uhorku, kecup, sojovu omacku a koreniny. dusime kym huby nezmäknu. mozme podavat s pecivom, tarhonou alebo pecenymi zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | M Kolková (Kiwinka21) ID 101365 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Lángoš ( vynikajúci lepší som ešte nejedla :-)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1kg polohrubej múky, 0,5l mlieka, 250g kyslej smotany, 1 kocka droždia, štipka cukru, 1KL sóda bikarbóna, 1PL (zarovnaná) soľ, 1KL mletej rasce, olej, cesnak. ( kto nemá rád rascu, tak si ju do cesta nepridá) POSTUP PRÍPRAVY Z mlieka, štipky cukru a droždia pripravíme kvások. Keď napučí zmiesime ho s múkou, soľou, rascou, sódou bikarbonou, kyslou smotanou a zvyšným mliekom. Vymiesime cesto a odložíme na 1 hodinu do chladničky. Potom z cesta vyformujeme toľko bochníčkou, koľko potrebujeme, zvyšok môžeme dať do mikroténových sáčkou do chladničky. Bochníčky necháme kysnúť ešte 20 minút v teple. Vykysnuté bochníčky roztiahneme a vytvarujeme do lángoša a v dostatočnom množstve oleja vyprážame. Hotové lángoše potierame kečupom alebo rozotretým cesnakom, a posypeme postrúhaným syrom. Sú ozaj vynikajúce, vrelo odporúčam, mäkučké sú aj na druhý deň ak zostanú :-) My si ich zvykneme máličko ohriať v mikrovlnke a chutia ako čerstvé. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov) Sára777 T. (Sára777) ID 89069 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 21.2.2017, 14:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
ZAPEKANÉ ŠPENÁTOVÉ HALUŠKY S NIVOVOU OMÁČKOUPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pre inšpiráciu POSTUP PRÍPRAVY Špenátové halušky zmiešať s nivovou omáčkou, dať do zapekacej misy, paradajky z jednej strany namáčať do olivového oleja zmiešaného s bazalkou... Uložiť ich na halušky posypať strúhaným parmazánom a dať zapiecť... Výýýýýbornéééé :-))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) alena č. (alustek) ID 39585 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 2.7.2009, 17:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
*♥*Bryndzovo - alebo syrovo - zemiakové pirohy*♥*PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY hrnček polohrubej múky, 1 vajce, 1 dl mlieka, 2 uvarené postrúhané zemiaky plnka - 450 g uvarených zemiakov v šupke, soľ, mčk, trocha vňaťovej cibuľky, 1 syr Bambino (alebo bryndza) (plnka sa v prípade použitia bryndze dá ochutiť kôprom, v prípade Bambina posekanou chilli papričkou) POSTUP PRÍPRAVY Z múky, zemiakov, vajca, mlieka pripravíme tuhšie cesto a necháme ho chvíľu stáť. Pripravíme plnku tak, že zemiaky postrúhame, pridáme syr, mčk a pokrárjanú cibuľku, osolíme a spolu premiešame. Cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske a vykrajujeme z neho kolieska. Malou lyžičkou ich plníme plnkou. Kolieska zlepíme tak, aby sa pri varení neotvorili. Pirohy vkladáme do vriacej osolenej vody a varíme asi 15 minút. Podávame poliate rozpraženou slaninkou, alebo rozpusteným maslom a opraženou cibuľou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 20.2.2010, 14:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
sójové rezance ala chinaPRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Žaneta J. (tweetinka) ID 4775 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 23.7.2009, 17:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
PraženicaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY vajíčka, cibuľa, redkvička, ľadový šalát POSTUP PRÍPRAVY Dostala ma choroba, tak som mala viac času na raňajky :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Iwka Š. (iwka151) ID 42822 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 8.10.2018, 12:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Vyprážané bazové kvetyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY - bazové kvety /práve teraz v máji kvitnú/ - klasický trojobal - múka, vajíčko, strúhanka POSTUP PRÍPRAVY - Bazové kvety umyjeme, osolíme a obalíme ich v trojobale ako rezeň. Vyprážame na panvici. Podávame so zemiakmi. Ale ešte lepšie je to jesť samotné bez prílohy, vtedy najviac vynikne chuť kvietkov. Je to veľmi chutné, tie kvietky majú veľmi príjemnú voňavú chuť, chutí to i môjmu 3 -ročnému synovi i manželovi /on ma to naučil/. Obaľujú a jedia sa len kvietky, stonky nie. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Hana Z. (hana2) ID 46864 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 24.5.2009, 10:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 159 (zobrazuje sa 131-140) | << predošlé 1,.,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ďalšie >> |