končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 671-680) | << predošlé 1,.,63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ZáhorákyPOTREBNÉ PRÍSADY Vysoký bôčik, slanina, kyslá kapusta, cesnak, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Slaninu porežeme na tenké plátky a vyložíme ňou celý pekáč a na toto poukladáme kyslú kapustu. Bôčik narežeme na porcie, mierne naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme rozotretým cesnakom a na každý plátok mäsa dáme plátok slaniny.Do stredu dáme kopček kyslej kapusty zvinieme do rolády a dáme do pekáča na kapustu.Podlejeme trochou vody a dáme piecť. Podávame s uvarenými ale neomastenými zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pivovarský bôčikPOTREBNÉ PRÍSADY Bôčik, soľ, cibuľa, vývar, cesnak, korenie, strúhanka(asi 1 PL), pivo 12°, strúhaný syr, petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Menej mastný bôčik narežeme na porcie, ľahko naklepeme a osolíme. Na troške oleja zpeníme cibuľu, pridáme mäso a opečieme. Podlejeme vývarom, okoreníme a dusíme do mäkka.Pred dohotovením pridáme pretlačený cesnak, strúhanku a pivo, asi 3 dl.Povaríme.Porcie bôčika prelejeme šťavou, posypeme strúhaným syrom a petržlenom. Ako prílohu podávame knedle. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bôčik s čínskou kapustouPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g prerasteného bôčika, čínska kapusta, 1čl škrobovej múčky, 1čl octu, 50 ml vody, petržlenová vňať, sojová omáčka, mletý zázvor, rasca, soľ POSTUP PRÍPRAVY Bôčik pokrájame na kocky a v miske ho premiešame so sojovou omáčkou. Listy kapusty pokrájame na plátky, škrobovú múčku,zázvor, ocot a sojovú omáčku rozmiešame vo vode. Hlbšiu panvicu potrieme tukom, dáme na ňu bôčik, miešame a dávame pozor aby sa nám bôčik dusil a nie opekal ! Okoreníme, pridáme petrž. vňať, asi po 5 minútach vmiešame kapustu a za stáleho miešania udržiavame silný oheň. O daľších 5-7 minút prilejeme omáčku, miešame, kým nezhustne a nezhnedne.Kapusta musí byť lesklá a sklovitá. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
RillonsPOTREBNÉ PRÍSADY 1-2 kg bôčika, 2 dl bieleho vína POSTUP PRÍPRAVY Bôčik by nemal byť veľmi tučný a mal by byť pekne prerastený.Rozrežeme ho na malé kúsky - asi 4 cm. Posolíme, pokoreníme a dáme odležať na 24 hodín. Na druhý deň nalejeme do pekáča víno, vložíme kúsky bôčika a dáme variť. Ked víno zovrie a mäso sa začne pražiť, zmiernime oheň. Takto ho pekáme za občasného obracania asi pol hodiny. Potom mäso z masti vyberieme , necháme vychladnúť a podávame s chlebom.Masť si odložte nabudúce,ked budete recept opakovať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bôčikové závitkyPOTREBNÉ PRÍSADY bôčik, horčica, kyslá kapusta, klobása, soľ, mleté č. korenie POSTUP PRÍPRAVY Bôčik nakrájame na pásy, hrubé asi 1cm, naklepeme, posolíme, potrieme horčicou, na každý pás dáme trochu kyslej kapusty, pridáme kúsok pikantnej klobásy a všetko zabalíme ako závitok. Poukladáme do pekáča a upečieme. Podávame s knedľou. Okolo mäsa na pekáči môžeme poukladať kapustu aby sme mali na prílohu. Má výbornú chuť, lebo sa prepečie so šťavou z mäsa. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové mäso na čínsky spôsobPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2kg bravčové stehno 2lyžice oleja 2lyžice Solamyl 1 lyžica kečup 1/2 lyžice vegety 2 žĺtka 1/2 lyžice Karí korenie 1/2 lyžice soli 1/2 lyžice čierne korenie Všetko sú to polievkové lyžice (veľké) Tej soli ja dávam trošku menej. POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu zmiešať a máme marinádu do ktorej si na 24 hodín namočíme mäso, ktoré sme predtým nakrájali na také širšie rezance (5x2 ??). Samozrejme to necháme v chladničke. Potom to z marinády vyberáme a opekáme na oleji. Pozor olej sa dosť pení odporúčam vyššiu nádobu! Vhodné ku hranolkám, alebo zapekaným zemiakom, zeleninka a tatárska omáčka alebo iná omáčka podľa chuti. Keď to budem najbližšie robiť, tak sa to pokúsim nafotiť. Ale je to výborné ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Ružena P. (nikitka2) ID 29836 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 28.1.2009, 21:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové mäsko na šťave s ryžouPOTREBNÉ PRÍSADY masť alebo olej ** -----------bravčové mäsko ** ------------------cibuľka **------------mletá červená paprika ** --------------bobk. list **------------čierne korenie mleté aj celé ** -----------soľ **-----------vegeta **--------------bujón**---------------------mrkva **---------zeler (petržlen som nedala , pretože sme ho nemali doma) ** + zeleninka v konzerve (viď obr. ) ---------------horčica **----------cesnak ** -----------príloha : ryža POSTUP PRÍPRAVY toto mäsko som jedla prvý krát u švagrinky a keďže mi veľmi chutilo a ona je taká láskava , dovolila mi dať tento recept do obehu , takže chvála patrí jej. ------------------------------------------------------------------------------------------ na masti si speníme cibuľku, pridáme mäsko nakrájané na kocky, ochutíme mletou paprikou, bobk. listom , mletým čiernym korením, celým korením , osolíme a ovegetíme. necháme dusiť vo vlastnej šťave. Keď sa nám mäsko pekne vydusí , tak napoly , pridáme nakrájanú zeleninu , bujón , prilejeme vodu a necháme pekne dusiť do mäkká. Keď máme hotovo , na záver dochutíme( a tým sa nám aj zahustí mäsko) horčicou ( ak je treba aj múkou) a pridáme prelisovaný cesnak. príloha : čo kto rád , v mojom prípade ryža OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 208 návštěvníkov) Eva Š. (eva333) ID 10128 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (68) posledné: 26.11.2017, 12:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rebierko na pivePOTREBNÉ PRÍSADY bravčove kare s kosťou alebo rebierka, 8 lyžic svetleho piva, 1 lyžica horčice, 2 lyžice oleja, mlete korenie, sol, 1 jablko, štipku muškatoveho orieška POSTUP PRÍPRAVY Pivo, horčicu, olej, muškatovy oriešok, sol a korenie zamiešame na marinadu. Tymto potrieme rebierka alebo kare a nechame pol hodiny postať. Potom to dame na pekač a na to nakrajajte jablko a dajte piecť. Za obcasneho podlievanie pečte do mäkka a podlievajte pivom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Martina M. (mataalex) ID 27652 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové na prírodno so šampiňónmiPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové rezne (karé,stehno), čierne korenie, soľ, olej na opekanie, voda, 1 kocka hubového bujónu, solamyl, šampiňóny POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na rezne mierne vyklepeme posolíme a pokoreníme a posypeme troškou hladkej múky. Na panvici rozohrejeme olej a mäso z oboch strán opečieme. Opečené vložíme do tlakového hrnca zalejeme asi 3 dcl vody, pridáme šampiňóny a bujón. Zavrieme a dusíme 20 min. kto nemá tlakový hrniec do mäkka. Potom zahustíme solamylom a necháme prevrieť. Podávame s ryžou. a ešte ako dlho sa varí v tlakovom hrnci: 500 g hovädzieho mäsa v celosti: 4 dcl vody – 40 min. 500 g hovädzích rezňov, kociek: 3 dcl vody – 30 min. 500 g bravčového mäsa v celosti: 2,5 dcl vody – 30 min. 500 g bravčových rezňov, kociek: 2 dcl vody – 20 min. 1000 g kurčaťa v celosti: 2 dcl vody – 20 min. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 65 návštěvníkov) Martina M. (mmj) ID 19672 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (32) posledné: 24.11.2013, 8:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mäsko s lečom-dobrotkaPOTREBNÉ PRÍSADY br. mäso, lečo, kečup, cibuľa, čierne korenie, soľ, trošku oleja na opraženie, POSTUP PRÍPRAVY v obrazkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Livia J. (Livia J.) ID 11706 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 24.5.2009, 8:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 671-680) | << predošlé 1,.,63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73,.,80 ďalšie >> |