končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
REZNE S LUNEXOMPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1kg bravčového masa, 2 ks lunexu, soľ, mčk, vegeta, 2 vajcia, 2 zemiaky, hl. múka, 250ml šľahačky POSTUP PRÍPRAVY Maso pokrájame na rezne, osolíme, okoreníme, posypeme vegetou a naklepeme.Potrieme z jednej strany lunexom.Postrúhané zemiaky zmiešame s vajcami a primiešame toľko múky, aby vznikla stredne hustá hmota, do ktorej namáčame.V rozpálenom oleji vyprážame /najskôr zo strany potretej lunexom/. Do hrnca dáme trošku oleja, vypražené rezne poukladáme na dno, podlejeme vodou a zalejeme šľahačkou.Na miernom ohni /na platni/ dusíme, kým šľahačka nevsiakne do masa. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Klaudia M. (kajatt) ID 146065 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 23.1.2011, 10:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Brav. mäso zapekané so zemiakmiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Čo potrebujeme: 60 dkg bračové karé alebo stehno, 1 kg zemiakov, cibuľa, soľ, paprika, čierne korenie, vegeta, vorchestrová omáčka slanina, lečo, smotana POSTUP PRÍPRAVY Rezne naklepeme, posolíme, posypeme paprikou, čiernym korením, vegetou a vorchesterskou omáčkou. Uložíme na seba a dáme na 2 hodiny do chladu. Zemiaky očistíme a nakrájame na 0/5 cm krúžky. Misu z jenského skla vymastíme olejom a postupne ukladáme, naspodok zemiaky, vrstvu koliečok z cibule, mäso a tenkú vrstvu leča. Postup opakujeme tak, aby na vrchu zostali zemiaky. Na vrch dáme tenké prúžky slaniny. Prikryjeme alobalom a pečieme asi 1 hodinu, potom odkryjeme polejeme kyslou smotanou a necháme zapiecť asi 15 min. Podávame so zeleninovým šalátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Katarína Š. (maxbb) ID 97468 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Maďarská špecialita Brassoi - pozor prudko jedlá!!!PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 600g panenky (ak nemáte tak karé, alebo stehno), 2 stredne veľké cibule, 5 strúčikov cesnaku, čierne korenie, mletá červená paprika, pol dl bieleho vína, 5 lyžíc oleja, 500g zemiakov POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu nakrájanú nadrobno osmažíma do sklovita, pridáme mäso nakrájané na 1-2cm veľké štvorčeky, smažíme do siva, pridáme polovicu pretlačeného cesnaku, prilejeme trochu vody. Dusíme chvíľu, pridáme korenie, mletú papriku. Keď sa voda odparí zalejeme masu vínom, pridáme druhú polovicu pretlačeného cesnaku. Zároveň opečieme do mäkka zemiaky pokrájané na malé kocky, alebo usmažíme hranolky. Keď je mäso hotové, zmiešame ho s opečenými zemiakmi , 2 minúty spolu dusíme a podávame . Alebo mäso podávame s hranolkami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Miroslava H. (mirečka) ID 110954 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 6.1.2011, 16:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
HRBATÉ MASOPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčová krkovička (ja som použila karé) nakrajaná na plátky asi tak 600 g,4ks žampiony, 1 cibula, 10 dkg šunky, 4 rožky - použila som grahamové, 2 dcl mlieka, 2 vajcia, soľ, mlete čierne korenie, cesnak, petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepeme, nasolime a naukladáme do zapekacej misy nahusto vedľa seba, podlejeme vodou a dáme zakryté do rúry na 200 stupnov asi na 20 minut. Medzitým si na oleji osmahneme cibuľu nakrájanú nadrobno, pridáme nakrájané žampiony a šunku a chvílu podusíme. Nakrájame si na kocky rožky, zalejeme ich mliekom, pridáme vajíčka a žampiónovú zmes, osolíme a pridáme podľa chuti korenie, cesnek a petržlenovú vňať. všetko dobre premiešame. vyberieme z rúry predpečené mäso a zmesou ho celé potrieme tak aby bolo zakryté. znovu dáme do rúry zakryté dopiecť už len na 180 stupnov na dalsich 40 minut. na konci už len na chvílku odokryjeme aby sa chytila kôrka:-) recept pochádza z www.toprecepty.cz. trosku som ho upravila. kto ma zaujem moze skusit original. dobru chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Dana B. (salonuska) ID 59366 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 7.6.2010, 15:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
sviečková na smotane s parenou knedľouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mäso - mäso, soľ, olej *** omáčka - voda, mrkva, cibuľa, cesnak, citrón, petržlen, bobkový list, celé nové korenie, celé čierne korenie, soľ, smotana na šľahanie *** knedľa - 250g polohrubá múka, soľ, 1/3 drožia, cca 200ml vody, žĺtko, olej *** brusnice, smotana na šľahanie POSTUP PRÍPRAVY mäso - aké máte doma (ja som použila bravčové pliecko) nakrájame na rezne (v mojom prípade 6 kusov) naklepeme, osolíme a opečieme na troche oleja. k mäsu pridáme 3 očistené mrky, jednu cibuľu, strúčik cesnaku, 1/2 citrónu, 2 petržleny, 2 bobuľky celého nového korenia, 5 bobuliek čierneho celého korenia, jeden bobkový list, všetko toto zalejeme vodou a varíme kým nie sú mäso a zelenina celkom mäkké. uvarené mäso vyberieme na tanier, koreniny, cesnak a citrón vyhodíme, zeleninu preložíme do mixéra, pridáme vývar a zmixujeme, tak aby šťava nebola príliš riedka pridáme ešte vývar (mne ostala asi polovica vývaru) a na koniec celú smotanu na šľahanie a dochutíme soľou, spolu to ešte trochu povaríme a do šťavy späť vložíme mäso aby nevyschlo. knedľu si pripravíme nasledovne, zmiešame droždie s trochou vody, pridáme žĺtok, soľ, múku a pridávame pomaly vodu, aby sme mali cesto vláčne, dobre vymiešame, musia sa tvoriť bublinky, necháme 45 minút kysnúť, z cesta urobíme dva bochníky, dáme ich pariť na 20 minút, paráčik som si potrela olejom aby sa mi knedľa neprilepila, hotovú knedľu potrieme olejom. servírujeme s brusnicami a vyšľahanou smotanou (tá na fotke chýba, nechcela som to mať také sýte), brusnice dodajú tomuto jedlu šmrnc. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Iveta H. (iv01) ID 7685 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 13.2.2014, 12:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Sote od senkarkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 cibula, 250g svieckova, 250g bravcova panenka, 3-4 struciky cesnaku, 250g sampionov, zavarane uhorky, kecup, horcica, pikantna omacka, kapia, 2PL sojova omacka, 1PL worchester POSTUP PRÍPRAVY Cibulu spenim na olivovom oleji, nakrajam maso na vacsie kocky, pridam k cibuli, PRUDKO osmazim. Pridam cesnak. Maso osolim, okorenim, dam sampiony(nakrajane na velke kusky, aby nezanikla ich chut), uhorky pokrajam, pridam k masu aj s kapiou. Podusim cca 10minut, ak je to moc suche, dam TROSKA vody. Potom dam kecup, horcicu, trosku pikantnej omacky, sojovu a worchester. Este par minut dusim, aby bolo masko makke. Strasne dobre sote a velmi rychle. Dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jana Š. (JanaTrnava) ID 143450 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 22.5.2010, 19:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
stavnaty br. reznik s oblohouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332 POSTUP PRÍPRAVY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Gabriela V. (Graziela) ID 59728 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 9.6.2010, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapekané bravčové karéPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčové karé, zelenina, tvrdý syr, olivový olej, šľahačková smotana, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Úplne jednoduchá inšpirácia. Bravčové karé si narežeme na tenké rezne, z oboch strán osolíme, poprášime mletým čierným korením, mletou červenou paprikou a rascou. Plátky opečieme na olivovom oleji a poukladáme po jednej vrstve do zapekacej misy. Na mäsko poukladáme zeleninu( ja som dala mrkvu, kukuricu, hrášok a pór) a na ňu nastrúhame syr-alebo poukladáme plátky syru(cca 200-250g). Celé to zalejeme zálievkou- do výpeku z mäska nalejeme smotanu, pridáme 1PL horčice, trošku korenia a pretlačíme pár strúčikov cesnaku. Zapekáme vo vyhriatej rúre na cca 200-220° kým mäsko nie je mäkké. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 70 návštěvníkov) jana j. (Janushinka) ID 30839 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (41) posledné: 11.1.2014, 21:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové na prírodnoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé alebo stehno, mrkva, zavárané uhorky, plnotučná horčica, kečup, cibuľa, bujon, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na rezne. Vyklepeme, osolíme, okoreníme a obalíme v hladkej múke. Na oleji opražíme z oboch strán, vyberieme na tanier a vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Zalejeme trochou vody, rozmrvíme kocku bujónu-hovädzí alebo slepačí, pridáme 1PL horčice, PL kečupu. Vložíme rezne a dusíme. Pred koncom pridáme na kolieska pokrájanú mrkvu. A keď už je všetko makučké pridáme nakrájané uhorky. Prilejeme i nálev z nich a rozriedime podľa chuti. Je to výborné s ryžou, tarhoňou, ale i so zemiakovou kašou. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 55 návštěvníkov) Monika Š. (moniqueR) ID 105322 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (35) posledné: 27.4.2014, 21:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
receptyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY dnes mi prislo toto mailom. ak to nemate, tak vyskusajte http://ekucharka.net/recepty-a-videorecepty POSTUP PRÍPRAVY x ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Katarína C. (katkazm) ID 116402 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 24.3.2010, 18:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |