
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Dana B. (salonuska) ID 59366 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) HRBATÉ MASO[ recept č. 27892 zo dňa 5.6.2010 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY bravčová krkovička (ja som použila karé) nakrajaná na plátky asi tak 600 g,4ks žampiony, 1 cibula, 10 dkg šunky, 4 rožky - použila som grahamové, 2 dcl mlieka, 2 vajcia, soľ, mlete čierne korenie, cesnak, petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepeme, nasolime a naukladáme do zapekacej misy nahusto vedľa seba, podlejeme vodou a dáme zakryté do rúry na 200 stupnov asi na 20 minut. Medzitým si na oleji osmahneme cibuľu nakrájanú nadrobno, pridáme nakrájané žampiony a šunku a chvílu podusíme. Nakrájame si na kocky rožky, zalejeme ich mliekom, pridáme vajíčka a žampiónovú zmes, osolíme a pridáme podľa chuti korenie, cesnek a petržlenovú vňať. všetko dobre premiešame. vyberieme z rúry predpečené mäso a zmesou ho celé potrieme tak aby bolo zakryté. znovu dáme do rúry zakryté dopiecť už len na 180 stupnov na dalsich 40 minut. na konci už len na chvílku odokryjeme aby sa chytila kôrka:-) recept pochádza z www.toprecepty.cz. trosku som ho upravila. kto ma zaujem moze skusit original. dobru chut |
![]() | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (7.6.2010, 15:16) |
Ahoj . ![]() http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24993.... ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Michaela S. (michsamant) ID 152011 (6.6.2010, 17:12) |
![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |