končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.895 (zobrazuje sa 211-220) | << predošlé 1,.,17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27,.,190 ďalšie >> |
TORTY |
Torta pre kamarátku /dobošová-učím sa:-)/POTREBNÉ PRÍSADY Cesto:2 vajcia, 60g kryštal.cukru-šľaháme do peny,pridáme 54g hladkej múky. Plnka:5vajec+25dkg kryšt.cukor,1-2 varové čokolady, Kakao pp-šľaháme nad parou.Maslo-/500g/ POSTUP PRÍPRAVY Cesto som upiekla 7x. čokoládovú hmotu vychladnutú som vyšľahala s maslom a pp. som pridala kakao.Povrch som potiahla PDT špeciál. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Soňa U. (viktorecka) ID 23045 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 1.1.2012, 22:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Kôň s fotopostupomPOTREBNÉ PRÍSADY Obľúbené cesto (ja som robila kakaové), obľúbený krém vhodný pod poťah (ja som robila tentoraz mandarinkový), obľúbený poťah (MMF, smartflex velvet) POSTUP PRÍPRAVY Upečieme 2 pláty cesta a uvaríme pudingovo maslový krém. Cesto aj krém som robila z 1,5 dávky. Obidva pláty cesta vyrežeme podľa šablony. Z odrezkov (nie všetkých, ostane trochu aj na ochutnanie) a časti krému urobíme punčovinu. Naplníme krémom a ovocím, potrieme krémom a dotvarujeme punčovinou, ktorú ešte tiež potrieme krémom. Potiahneme a nalepíme oči, hrivu a remienky. Nozdry a uši som ešte dotieňovala čiernou práškovou farbou. Koník mal cca 3kg. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Eva L. (Akve) ID 92234 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 22.9.2011, 19:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
torta FORD MUSTANG GT pre drahéhoPOTREBNÉ PRÍSADY biele a hnedé cesto ,tvarohový a čokoládový krém,poťah K2,práškové farby POSTUP PRÍPRAVY na plechu upečené 3 pláty cesta,vyrezaný obdlžnik,zbytok uložený navrch,z odrezkov som vyrobila punčovinu a domodelovala tvar,potrela krémom,potiahla K2,zafarbila,kolesá z piškót obalené K2 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) peter k. (peterk) ID 50012 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 29.9.2011, 19:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Srdce, kotva, krížPOTREBNÉ PRÍSADY Biely a kakaový korpus, čokoládová plnka s višňami, šľahačkovotvarohová plnka s mandarinkami, poťah a ozdoby PDT, kvety SF, váha 3,5 kg POSTUP PRÍPRAVY - OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Eva M. (evita76) ID 15730 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 16.4.2012, 13:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Rýchla svieža torta s čiernymi princamiPOTREBNÉ PRÍSADY 1 korpus hotový, 6 ks čiernych princov, 1 odtučnený tvaroh 250g, 1 vanilkový cukor, detské piškóty, 1 Zlatý klas, 1 Tang pomaranč alebo akákoľvek príchuť POSTUP PRÍPRAVY Do tortovej formy položíme na dno korpus. Z čiernych princov odrežieme spodnú oblátku, dáme do vyššej misky a metličkovýcm mixérom vymixujeme len chvíľku, aby zostali kúsky čokolády ako staciatella, pridáme tvaroh a vanilku a zase trošku vyšľaháme. Natrieme na korpus. Na krém poukladáme piškóty, ja som ich pokvapkala trošku sirupovou vodou, alebo džúsom. Z 0,5l vody dáme zovrieť 2/3 a pridáme Tang, a vo zvyšnej vode vymiešame Zlatý klas, keď nám zovrie voda s Tangom pridáme Zlatý klas a chvíľku povaríme, kým nám nezhustne želatína. Vylejeme na piškóty, dáme stuhnúť do chladničky, stačí na niekoľko hodín. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jana K. (dzanika) ID 46630 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 25.10.2012, 21:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
minitortičky....ako nato !POTREBNÉ PRÍSADY akákoľvek naplnená roláda krém na potiahnutie hmota na potiahnutie (napr..MMF alebo ja používam teraz a je výborná smartflex velvet) POSTUP PRÍPRAVY Dosť som sa narozmýšlala, že ako ich urobím a v čom ich budem piecť. Potom ma napadlo že ich urobím z rolád. Upiekla som rolády,naplmila, namerala a nakrájala na 5cm šíroké rolády, postavila, vytvarovala do kruhu a už len natrela. nechala stuhnúť. Potom som potiahla hmotou a dozdobila Tortičky sú vysoké teda niečo cez 5cm a priemer je 8cm. S troch rolád som urobila 20ks- 5cm a 2ks-10cm(pre učiteľky) Snáď to niekomu pomôže OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Lubica N. (madarka.L) ID 52842 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (23) posledné: 20.10.2015, 23:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
TORTA-BLESKOVKAPOTREBNÉ PRÍSADY zaleži,čo mate prave v chladničke...u mňa toto: 1kocka gaštanové pyre 3-4kysle pochúťkové smotany tortový korpus kryštalovy cukor 3-4veľke vanilkové cukry 6-8stužovačov šlahačky kusok varovej čokolady POSTUP PRÍPRAVY Poznate to,babka vam pošle korpus,aby ste pripravili tortu pre jej vnucku,vašu dcerku...len deti chcu tortu hned,okamžite!!!Tu je moja inšpiracia- Každu kyslu smotanu som vymiesala s dvoma stužovačmi šlahačky a vanilkovym cukrom,plus dochutit cukrom...natreme na prekrojeny korpus,na to nastruhate pol kocky gaštanoveho pyre,prekryjeme druhym platom a nanesieme druhu časť smotany,dostruhame gaštanové pyre a na vrch horku či varovu čokoladu. Možme použit kvoli štavnatosti aj zavaraninu,čerstve ovocie.Nechame chvilu v chlade odstať.Odporučam použiť viac než 3kysle smotany,nech to ma "šťavu". ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) JANA B. (JOHNINKA) ID 9504 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Poker chip tortička :)POTREBNÉ PRÍSADY Falošný marcipán : 150 g sušeného mlieka * 150 g preosiateho práškového cukru * 1 pol. lyžica oleja * 2 pol. lyžice medu * pár kvapiek javorového sirupu * trocha vody (podľa konzistencie) a potravinárske farbivo Cesto : akékoľvek chcete ,) POSTUP PRÍPRAVY 1. Najprv zmiešame sypké suroviny, následne vmiešame tekuté suroviny a vypracujeme tuhé cesto. Ešte pred tým ako to úplne stuhne vmiešavame farbivo. 2. Je treba poriadne miesiť aby sa dostavila výsledná konzistencia. 3. Necháme chvíľu postáť a potom rozvaľkáme na potrebnú hrúbku alebo modelujeme. Môj typ : neviem ako to robievajú skúsene gazdinky, ale odporúčam pri zafarbovaní cesta použiť rukavice, lebo ja som mala ruky zelené ako Shrek :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Natalia S. (Natty235) ID 112847 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 2.8.2012, 21:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tvarohová torta s mandlami - VÝÝÝBORNÁÁÁPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto : 300g hl.múky, 200g masla, 100g práško.cukru, 150g mletých mandlí, 1vajce, štipku soli Plnka: 750g hrudkového tvarohu, 1 sáčik zlatého klasu ( môže byť aj vanilkový puding), 2 balíčky vanilkového cukru, 3 vajcia, 150g pr.cukru Poleva: 50ml smotany na šľahanie, 100g medu, 100g mandlí- lupienky, 50g pr.cukru POSTUP PRÍPRAVY 1. múku zmiešame s maslom, pr.cukrom, mletými mandlami, vajcom a soľou. Vypracujeme hladké cesto, ktoré sa nám nelepí o nádobu, cesto potom zabalíme do fólie a dáme na 1hod. odpočívať do chladničky. Medzi tým si vyložíme tortovú formu pečiacim papierom aj boky ( ja používam formu o priemere cca 30cm) 2. z 2/3 cesta vyvalkať plát, tak aby boli vyložené aj boky tortovej formy ( malá rada, ja valkám cesto na dvoch mikroténových sáčikoch, tak sa mi lepšie prekladá do formy a nelepí sa mi :o)) ). Ak máme vyloženú tortovú formu, tak si pripravíme tvarohovú plnku. 3. tvarohy zmiešame s pr. cukrom, vanilkovým cukrom, 3 celými vajíčkami a zlatým klasom - prášok nevaríme z neho puding ! , ( kto ľúbi si môže do tvarohu nastrúhať citrónovú kôru, pridať hrozienka, ale nám chutí ako som napísala). Tvarohovú zmes vlejeme do formy vyloženej cestom. 4. zvyšné cesto vyváľkame na takú veľkosť, aby sme zakrili celý tvaroh. Prevyšujúce cesto z bokov zarovnáme. Dáme piecť do predohriatej rúry o 190 stupňov C na 45 minút. 5. smotanu, pr.cukor a med privedieme do varu, keď je všetko rozpustené pridáme lupienky mandlí a dobre premiešame aby sa obalili sladkou masou. Masu rozotrieme na vrch torty, ktorú sme práve vytiahli z rúry ( dávame pozor, aby nám sladká masa nestekala po krajoch) a vložíme ešte zapiecť na 10 minút ( sladká masa nám skaramelizuje ). Torta je dobrá na druhý deň. Fakt je výýýýbornááááá. Prajem krásne maškrtenie. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Ria Š. (ria77) ID 188098 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
MILACIKPOTREBNÉ PRÍSADY 6-8 podla velkosti vajce, 11 PLkryštálový cukor, 5 PL polohrubá múka, 5 PLorechy vlašské mleté, 1 ks prášok do pečiva, 5 PL voda, 5 PL lekvár ríbezľový, 1 l mlieko, 2 ks zlatý klas - krémový prášok, 4 PLpráškový cukor, 2 ksvanilkový cukor, 1 balíček piškóty okrúhle, 2 ks banány, 2 dcl káva, rumová esencia, 400 g tvaroh mäkký, 1 ks kyslá smotana, kakao, 250g maslo. Horny biskvit: 5 PLcukor kryštál 3 PLkakao 1/2 KLsóda bikarbóna 6 ksvajcia POSTUP PRÍPRAVY 1. Oddelíme si bielky od žĺtkov.Z bielkov vyšľaháme sneh s pridaním 5 PL kr.cukru.Zľahka primiešame žĺtka,5 PL polohrubej múky,5 PL ml.orechy,1 prášok do pečiva a podľa potreby zriedime 5 PL studenej vody. 2. Plech(40X30 cm)vymastíme a posypeme múkou a rovnomerne rozotrieme piškótové cesto.Pečieme pri 170 stupňoch približne 20 minút,kým nám piškóta nezanecháva na špajdli lepkavú hmotu. 3. Vychladenú piškótu potrieme lekvárom. 4. krém:Z 1 L mlieka,2 zlatých klasov,1 vanilky a 5 PL cukru uvaríme hustý krém a za občasného miešania vychladíme.Medzi tým vymiešame 250g hery s 2 PL práškového cukru.Po vychladení pudingu zmiešame s herou.Krém natrieme na piškótu potretú lekvárom. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Aneta C. (Anet_007) ID 67403 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 9.8.2011, 20:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.895 (zobrazuje sa 211-220) | << predošlé 1,.,17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27,.,190 ďalšie >> |