
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
JANA B. (JOHNINKA) ID 9504 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) TORTA-BLESKOVKA[ recept č. 42680 zo dňa 11.9.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY zaleži,čo mate prave v chladničke...u mňa toto: 1kocka gaštanové pyre 3-4kysle pochúťkové smotany tortový korpus kryštalovy cukor 3-4veľke vanilkové cukry 6-8stužovačov šlahačky kusok varovej čokolady POSTUP PRÍPRAVY Poznate to,babka vam pošle korpus,aby ste pripravili tortu pre jej vnucku,vašu dcerku...len deti chcu tortu hned,okamžite!!!Tu je moja inšpiracia- Každu kyslu smotanu som vymiesala s dvoma stužovačmi šlahačky a vanilkovym cukrom,plus dochutit cukrom...natreme na prekrojeny korpus,na to nastruhate pol kocky gaštanoveho pyre,prekryjeme druhym platom a nanesieme druhu časť smotany,dostruhame gaštanové pyre a na vrch horku či varovu čokoladu. Možme použit kvoli štavnatosti aj zavaraninu,čerstve ovocie.Nechame chvilu v chlade odstať.Odporučam použiť viac než 3kysle smotany,nech to ma "šťavu". |