končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ČO DOM DAL |
Petra G. (Pat) ID 9688 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Francúzske maslo[ recept č. 9580 zo dňa 19.12.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 100 g masla, 4 PL múky - svoj pomer si ale každý nájde časom sám POSTUP PRÍPRAVY Toto maslo je výborná pomôcka na zahusťovanie a zjemnenie mäsových omáčok, polievok...... Maslo s múkou vymiešame a uskladňujeme ako klasické maslo, kedykoľvek potrebujeme zjemňovať a zahusťovať jedlo, kúsok použijeme. Pomer masla a múky si môžete kombinovať podľa seba. Je výhodné aj v tom, že takto zamiešaná múka nám neurobí v jedle hrčky. |
Halina M. (anilah) ID 93483 (8.3.2016, 19:29) | |
ODPOVEDAŤ |
Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (5.11.2015, 13:08) | |
Včera varili Habovci na jojke segenisky gulas a veru toto maslo ako zahustovadlo ma zaujalo .Teším sa že som našla recept. Dakujem | |
ODPOVEDAŤ |
Jana U. (agajka1) ID 56786 (19.12.2008, 15:18) |
ja to poznám už dávno ako múčne maslo a používalo sa skôr v závodnej kuchyni aspoň čo ja viem |
ODPOVEDAŤ |
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (19.12.2008, 17:00) | ||
http://sk.wikibooks.org/wiki/Wikikuchárka/Hnetené_maslo | ||
ODPOVEDAŤ |
Eva G. (evonka) ID 27244, mimibazar.sk/evonka (19.12.2008, 10:55) | |
Tak keby som toto vedela skôr,mohla som sa vyhnúť hrčkám vo fazuľovej polievke Ďakujem za nápad | |
ODPOVEDAŤ |
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (19.12.2008, 11:00) | ||
Ale aj tak, keď chceš hustejšiu polievku, tak je lepšie urobiť zátrepku, toto je skôr výborné na omáčky | ||
ODPOVEDAŤ |
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (19.12.2008, 10:17) | |
super napad. vrela vdaka | |
ODPOVEDAŤ |
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (19.12.2008, 10:58) | ||
ODPOVEDAŤ |