
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Ildiko B. (Didulka) ID 54799 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Kapor na masle[ recept č. 9457 zo dňa 15.12.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY podkovičky z Kapra, tri strúčiky cesnaku, soľ, mleté biele korenie, lyžica masla POSTUP PRÍPRAVY Kapra osušíme, osolíme a okoreníme. Dva strúčiky cesnaku roztlačíme a potrieme ním každú podkovičku. Kapra z každej strany opečieme na masle, pridáme tretí na kolieska nakrájaný cesnak, podlejeme trochou vody a udusíme. Pri servírovaní ozdobíme kolečkami citróna. Vhodná príloha sú napr. v trúbe upečené zemiaky so soľou a kmínom. Dobrú chuť! |