. .. .. .. .. .. .
. .

FAJNOVA PLNENA TEKVICA - RECEPT 9263

Katarína N. (Hugi) ID 54673
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.8.2008
Naposledy: 7.9.2016 17:25
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 4
RODINNÉ FOTOGRAFIE 7
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 15
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


FAJNOVA PLNENA TEKVICA


[ recept č. 9263 zo dňa  ]


FAJNOVA PLNENA TEKVICA


POTREBNÉ PRÍSADY

Plnená tekvica 1 veľká podlhovastá tekvica 150 g ovsenych alebo inych vlociek Ca.2,5 mlieka alebo vody Sušené hríby - tu sompouzila Shitake ale mozu sa robit aj so sampinonmi a pod. 2 paradajky Soľ korenie mletá červená paprika sušený cesnak, bazalka 2 vajcia 250 ml bieleho jogurtu 150 g strúhanej Goudy alebo iny tvrdy syr

POSTUP PRÍPRAVY

Hríby namáčame asi hodinu v studenej vode, potom vodu zlejeme a v novej osolenej vode varíme asi 10 minút.
Vločky v miske zalejeme horúcim mliekom alebo vodou, zakryjeme a nechame napučať.
Medzitým umyjeme tekvicu, ošúpeme, pozdĺž rozkrojíme, vnútro vydlabeme a nakrájeme na malé kocky. Celé polky tekvice položíme na olejom vymastený plech alebo jénsku misu. Trochu osolíme.
Pripravíme si plnku: Hríby a paradajky nakrájame na menšie kúsky, zmiešame s nakrájanou dužinou tekvice, vločkami, vajíčkami, korením a soľou. Zmesou naplníme pripravenú tekvicu.
Do jogurtu primiešame strúhaný syr a zalejeme ním plnenú tekvicu.

Pečieme asi hodinu pri 180˚C.
<< SUPER a rýchla tvarohová torta bez múky | FAJNOVA PLNENA TEKVICA | Tvarohovo-pudingový zákusok pre alergikov a "zdravojedcov" - bez kravskeho mlieka a bieleho cukru. >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Jana B. (memory97) ID 182996 (26.8.2011, 15:08)
vnutro aj s tymi jadierkami treba vybrat a potom dat do tej zmesy? alebo jadierka prec a iba to vnutro?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana B. (memory97) ID 182996 (26.8.2011, 14:49)
super receptik :-) vyskuali sme bez hub, ale s nimi je to omnoho lepsie :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu