končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Naďa B. (Nadena) ID 1073 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Kuracie fašírky[ recept č. 904 zo dňa 29.1.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie mäso množstvo podla potreby ja najradšej používam stehná , postrúhaný tvrdý syr , cesnak, cibulku,strúhanku, soľ.korenie,vajícka a može byť aj nejaké prekvapenie POSTUP PRÍPRAVY Kuracie stehná vykostím alebo kúpite vykostené a potom už len pomlieť najlepšie spolu s cibulkou a cesnakom OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Zomleté mäso ochutíme korením a soľou, pridáme syr vajíčka a zahustíme strúhankou / ak dávate prednosť rožku v mlieku nedajte sa odradiť ani pri tomto recepte / Potom vytvarujete fašírky potrebných tvarov a môžete do stredu ukryť ešte kúsok syra , kápie , kukurice a tak podľa Vašej chuti Faśíky sa dajú podávať ku všeliakým príloham a nakoľko červené mäsko mi moc nevonia rada ho používam aj ako fašírku do hamburgerov a v podstate bez toho syra aj k omáčkam a prívarkom OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |