Veronika H. (bonifac) ID 64036 |
 |
Oblasť: Košice |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 19.10.2008 |
Naposledy: 26.6.2023 18:06 |
Aktualizácia: 16.4.2011 22:24 |
|
|
|
 | Lucia B. (lusy26) ID 107012 (3.5.2014, 9:27) |
Toto cesto je najsamsuper ja som sa pirôh vždy bála ale po odskúšaní tohto receptíku môžem povedať že je to BRNKAČKA Takže Veronika ĎAKUJEM Ja do tohto cesta pridám vždy aj trochu uvarených roztlačených zemiakov ktoré mám prichystané na plnku - hneď po roztlačení z nich odoberiem a zapracujem do cesta  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Soňa M. (soniell812) ID 65720, mimibazar.sk/soniell812 (28.12.2012, 15:44) |
..moje prvé ..a skvelé mňam. Len tých 80 kusov mi nejde do hlavy som celkom natenko vyvalkala a vyšlo nejakých 23kusov (stredná formička) z malých mi vytekalo šeecko .. .. Polovicu som urobila nasladko a druhú s bryndzou  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana P. (Ukrula) ID 199926 (27.10.2012, 9:09) |
Tak dneska budu mat premieru naplnené su uz len na obed vyvarit. Trojfarebna babovka upečená kapustnica uvarena a teším sa na dnešný obedík. Ďakujem za receptík lebo neznášam robiť zo zemiakoveho cesta .... Takze vyšlo mi pekných 60 kuskov použila som len jeden zemiak lebo lubime viacej bryndzove.a dala som 450 hladkej muky.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Veronika H. (bonifac) ID 64036 (16.11.2012, 13:24) |
nie je za čo klasické priohy ako ich poznám ja sa robia z tohto cesta a nám práve také veľmi chutia som rada, že sa vydarili a určite ste si pochutili  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Katarína Ú. (Katka Ú) ID 153310 (14.2.2012, 13:28) |
už minule som ich robila,ale kedže mamima robí zo zemiakového cesta a ja z tohto(je to rýchlejšie) tak každá to robíme inak,ale podarili sa,sú super,rýchle ale chuťovo vyníkajúce.teraz som si musela nájsť zas recept,milujem pirohy pochvala paní kuchárke  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Daniela B. (Danielka) ID 79976 (7.3.2009, 13:56) |
Prosím poradte mi  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Daniela B. (Danielka) ID 79976 (7.3.2009, 12:57) |
Mám jednu otázku,kde sa dajú tieto formičky na pirohy kúpiť a koľko asi stoja?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Veronika H. (bonifac) ID 64036 (13.3.2009, 14:49) |
skús v nejakom obchode s kuchynskými potrebami alebo možno v tescu by si ich našla ale neviem koľko by mohli stáť  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | martina d. (matulaD) ID 9198, mimibazar.sk/matulad (1.3.2009, 8:19) |
vcera sme mali na obed. Boli neskutocne Vsetci sme sa strasne prejedli Robila som pirohy prvykrat a super sa podarili. Vyborny recept na cesto .Dakujeme  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Maria F. (marakuja) ID 5154, mimibazar.sk/marion (1.2.2009, 13:31) |
Ďakujeme Veronika za dnešný obed. Bol skvelý a veľmi chutil. Robila som to prvýkrát. Nebola to ani prplačka a zvládka som to, aj bez formičky.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Veronika H. (bonifac) ID 64036 (2.2.2009, 21:56) |
to som rada  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Viera F. (veqa) ID 13798, mimibazar.sk/veqa (3.12.2008, 13:27) |
ja ich robievam zo zemiakového cesta ale vyzerajú super |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Veronika H. (bonifac) ID 64036 (3.12.2008, 15:22) |
nie len vyzerajú ale aj chutia super  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lili L. (lilinkaS) ID 44649 (3.12.2008, 14:55) |
myslite z toho co sa da kupit v obchode? Je to s tym dobre? Dakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Viera F. (veqa) ID 13798, mimibazar.sk/veqa (5.12.2008, 14:24) |
áno, kupujem zemiakové cesto v prášku a je výborné |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Lucia Š. (Lucia V.) ID 24115, mimibazar.sk/luciav (3.12.2008, 14:11) |
ako robis to zemiakove cesto?? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Viera F. (veqa) ID 13798, mimibazar.sk/veqa (5.12.2008, 14:24) |
ja robím kupované v prášku, je výborné |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Irena P. (IrenkaP) ID 21726 (3.12.2008, 14:37) |
pridavam do toho cesta nastruhane zemiaky, 2-3 varene. dobre sa s tym pracuje.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (3.12.2008, 13:09) |
My davame aj na vrch ešte bryndzu a polejeme rozprazenym maslom. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Lucia Š. (Lucia V.) ID 24115, mimibazar.sk/luciav (3.12.2008, 14:11) |
my tiez davame bryndzu alebo ja osobne este radsej kyslu smotanu a este ak mam doma pazitku tak na vrch trosku je to lahoda |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lucia Š. (Lucia V.) ID 24115, mimibazar.sk/luciav (3.12.2008, 11:20) |
prave som ich dolepila a uz len cakam na papkacov ze im ich vyvarim mne by za nimi padlo dobre jedno male ale dnes si koli brusku dam acidko  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Janette Ž. (pupava) ID 3257 (29.11.2008, 15:16) |
Toto jedlo milujeme celá rodinka.Na vrch ešte dávam kyslu smotanu.Len málokedy sa mi s tým chce džabkat.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Veronika H. (bonifac) ID 64036 (29.11.2008, 15:32) |
aj my ich zbožnujeme je s tým síce veľa roboty ale stojí to za tú námahu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janka P. (Joanne) ID 6922 (29.11.2008, 15:20) |
My robievame este k tomu aj ako keby omacku.ked vyberies pirohy z vody,tak aj s tpu vodou,a k tomu este primiesame zemiaky(co ostali z plnky) a bryndzu(tu nedavame do pirohov)  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |