. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

ANANÁSOVÁ torta - RECEPT 8507

Veronika H. (bonifac) ID 64036
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.10.2008
Naposledy: 26.6.2023 18:06
Aktualizácia: 16.4.2011 22:24
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 46
NÁVODY 0

TORTY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


ANANÁSOVÁ torta


[ recept č. 8507 zo dňa  ]


ANANÁSOVÁ torta


POTREBNÉ PRÍSADY

KORPUS: 160 g múky,100 g práškového cukru,5 vajec,1 vanilkový cukor,1 kypriaci prášok,3 lyžice oleja,3 lyžice horúcej vody PLNKA: 120 g práškového cukru,200 g masla,1 zlatý klas,100 ml mlieka,100 ml ananásovej štavy, ananás,džem,orechy alebo kokos na ozdobenie

POSTUP PRÍPRAVY

CESTO: Z uvedených surovín na korpus vymiešame piškótové cesto,vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a upečieme korpus pri 160 stupňoch 20-25 minút.
PLNKA:Zmiešame maslo s práškovým cukrom a vymiešame dohladka.Odložíme do chladničky.Medzitým si uvaríme puding z mlieka a ananásovej štavy vo vodnom kúpeli.Po vychladnutí pudingu za stáleho miešania pridáme k prvej časti plnky.Plnku rozdelíme na dve časti.(jedna väčšia na naplnenie,druhá na ozdobenie).Necháme vychladiť.Korpus si rozkrojíme na dve časti.Jednu časť natrieme džemom,druhú pokvapáme štavou a natrieme na ňu plnku,na plnku rozvrstvíme ananás.Spojíme obe časti korpusu.Zvyškom plnky potrieme vrch a boky torty.Odloženou časťou plnky tortu dozdobíme.Môžme ju posypať orechami alebo kokosom.

Môžme upiecť aj ako rezy na klasickom plechu.
<< Jednoduchý MAKOVNÍK | ANANÁSOVÁ torta | Bryndzové PIROHY >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu